Prebujena Boginja: ženstvena in osvobojena

6-mesečni program za vse, ki ste pripravljene vzljubit svojo ženskost

Drage Boginje!

Ženske smo tako zelo izjemna bitja, ki pa smo bile rojene v "moški svet". Že od malega nas družba uči, da smo najbolj nagrajene, če funkcioniramo tako kot moški - hodimo v šolo in službe, ki od nas zahtevajo konsistenco, garanje, stabilnost in dneve, ki so si med seboj enaki. A ženska energija ni statična, niti predvidljiva. Je kot voda, prilagodljiva, spreminjujoča in ciklična. Če je moška energija bolj podobna soncu, ki neprestano sveti in drži steber, je ženska energija kot luna, vsak dan v drugem stanju in znotraj vsakega meseca doživi svojo najvišjo in najnižjo točko.

V kolikor ženske ne spoznamo svoje prave narave, se bomo konstantno vrtele v krogu primerjanja z drugimi in občutkom, da nismo dovolj dobre. Naša telesa bodo vedno težje sprejemala neprestano akcijo, konstantno lovljenje ciljev in neutišljivo željo po dokazovanju. Vsa ta notranja pregovarjanja, kaj vse moramo postoriti in kdo vse moramo biti za okolico, so plod številnih podzavestnih vzorcev in prepričanj, ki smo jih podedovale od naših prednic in se jih naučile znotraj našega življenja.

Nihče nam ni povedal, kako funkcionira žensko telo in kaj je zares naloga ženske energije na tem svetu. Kot posledica vidimo vedno več žensk, ki vsakodnevno živijo in funkcionirajo v moški energiji. To ne prinaša samo davka, ki ga bo čutilo naše telo, ampak izredno močno vpliva tudi na naše moške. Moški je težko v moški energiji, če le-to prevzema ženska. Za privlačnost med spoloma, je namreč potrebna polarnost.

Kot posledica, vidimo vse več moških, ki so bolj nagnjeni k ženski energiji, kot tudi tistih, ki poosebljajo destruktivno moško energijo, s katero želijo nadvladati ženske. Posledično je veliko trenutnih odnosov med pari zelo destruktivnih, polnih nesoglasji in potlačenih zamer. Ni naravno, da smo zamenjali vloge in to se iz leta v leto bolj kaže tudi skozi našo družbo.* (Pri tem bi samo opozorila, da obstajajo primeri, ko je v ženskemu telesu naseljena duša z moško energijo in obratno... v tem primeru to ne velja).


 


Če želimo narediti spremembo v družbi in pomagati k večjemu ravnotežju energije in polarnosti na naši Zemlji, je ključno, da začnemo pri sebi. Pri številnih ženskah, s katerimi sem v kontaktu, opažam, da je klic notranje ženske po osvoboditvi in prebujanju boginje vedno glasnejši. Naše telo in duša nas silita k temu, da spoznamo resnico in začnemo delovat v skladu z naravo.

V ta namen, sem se odločila, da ponovno odprem vrata v 6-mesečni program za ženske - Prebujena Boginja. Program je namenjem vsem, ki se želite vzljubit v vsej svoji ženstvenosti. Ni lahko sprejet svojih "nepravilnosti" in "napak", ampak ogromno se da narediti, ko spremeniš pogled na te "pomanjkljivosti" in spoznaš, da te točno to dela unikatno in ženstveno.

Po mojih izkušnjah, ni boljšega, kot spoznavanje sebe in poglabljanje vase ob družbi žensk, ki potujejo po enaki poti. Nekaj čisto posebnega je, ko se skupina žensk odloči, da je čas za rast in so pri tem pripravljene podpirati druga drugo. Zato te vabim, da se pridružiš intimni skupini žensk v popotovanju do centra svoje duše.

Morda si na tej poti samospoznavanja že dolgo in si želiš globje izkušnje in vodstvo, ki te bo odprlo za novo rast... Morda te je zadnje leto tako zelo odprlo za čutenje, da ne moreš več zanikati dejstva, da si želiš korenite spremembe v dojemanju sebe in sveta. Morda si šele pred kratkim zares srečala z globjim delom na sebi in imaš občutek, da se odpiraš za povsem nov svet, ki ga še ne razumeš popolnoma.

Kjerkoli si, te povabim da se pri sebi vprašaš, kako si lahko to pot olajšaš. Tukaj ti predstavljam eno izmed možnosti :)

 

Predstavljam ti 6-mesečni program za ženske, namenjen vsem vam, ki ste pripravljene stopit v stik z božanstveno žensko energijo znotraj vas in jo prenesti na svoje delovanje v svetu.


Program je sestavljen tako, da te vodi v procesu:

 • prebujanja božanske ženstvene energije, ki te napolni z notranjo močjo in samozavestjo

 • odpiranja in zdravljenja potlačenih traum in ran iz otroštva (ki podzavestno še vedno vplivajo na tvoje življenje)

 • prekinitive družinskih ali osebnostnih vzorcev, ki jih ponavljaš že vso življenje

 • prečiščevanja energijskega polja (odstranjevanje tuje energije, prepričanj in omejitev)

 • čiščenju odnosov (prijateljskih, družinskih in partnerskih) - odpuščanju, postavljanju mej in odpiranje tvojega polja za nove ljudi na višjih vibracijah

 • dviga zavesti na višji nivo (iz 3D v 5D dojemanja realnosti)

 • vzpostavljanja novih možganskih nevropovezav (ki spodbujajo dobro počutje) s tehniko Theta healinga

 • vzpostavljanja novega odnosa do svojega telesa, odpuščanje sebi in kultiviranje ljubezni do same sebe

 • odpiranja za užitek in sensualnost v svojem telesu, ki ni pogojena s partnerjem

 • postavljanja novih standardov trdnih in zavestnih odnosov

Kaj pravijo Boginje, ki so se programa že udeležile


"Z radovednostjo in željo po novem izzivu, sem se prijavila na 6 - mesečno druženje/učenje skozi program Embodiment of the Divine Feminine (Naslov me je privabil).

Priporočala bi ga vsaki osebi, ki si želi boljšega razumevanja delovanja odnosov in s tem svojih notranjih procesov, vzorcev... Vsaki, ki bi si želela prebiti blokado lastnega prepričanja ter s tem pridobiti nov vpogled in širšo perspektivo realnosti. Priporočala bi vsem ženskam, ki potrebujejo podporo ženske skupnosti, izmenjavo izkušenj ter okrepitev svojega zavedanja dogajanj okrog sebe.

Ta projekt mi je bil v podporo pri večjem zavedanju svojih fizičnih in psihičnih potreb. Okrepila sem posluh za svoj notranji glas, ki sledi intuiciji in se začela zavedati, kako močne smo ženske, če ga znamo upoštevati. Skozi vsa srečanja sem dobila veliko dobrih orodij za nadaljno pot, ki bo trajala celo življenje. V ta namen se ti Taja zahvaljujem za tvojo iskrenost in avtentičnost, ki nas je skupaj pripeljala do novih pozitivnih sprememb.

Objem"

- Živa"Za 6 mesečni program pri Taji sem se odločila, ker sem čutila, da to moja dušica potrebuje, prav tako mi je bil všeč njen način dela, katerega sem spoznala na brezplačnih klicih ženska - ženski. Res mi je bilo všeč to, da se je čutilo, da si želi pomagat, dela s strastjo in ljubeznijo, prav tako je odgovorila na vsa vprašanja in res je brezpogojno delila svoje znanje. Enako je bilo na našem 6-mesečnem popotovanju. Bilo mi je všeč, ker je pristna, avtentična in zelo iskrena. Prav tako mi je bilo všeč, ker se je čutilo, da ji je mar za nas, zato je tudi poskrbela, da je program prilagodila našim potrebam, hkrati pa nas je učila vse iz lastnih izkušenj.

S pomočjo tega programa sem zgradila jutranjo rutino, se naučila vzeti čas zase, naučila sem se imeti bolj rada in sploh začela sprejemati svoje telo, doživela pa sem tudi veliko spoznanj in aha momentov na podlagi partnerskih odnosov, družine, senc - ozavestila in se naučila stavri, ki so mi bile tuje. Celoten program mi je dal res več kot sem si želela.. V njem sem se med drugim tudi naučila spuščati stvari in živeti bolj s tokom.

Hvaležna sem Taji, da nam je ustvarila tako lep varen prostor, pa tudi vsem puncam, s katerimi sem bila v tem popotovanju - res same krasne dušice. Res mi je bilo prečudovito. Sama bi ta program priporočila res vsaki ženski, ki vsaj malček čuti, da je to zanjo, še posebej pa tisti, ki se ne zna imeti rada, si ne zna vzeti časa zase, ki si želi bolj razumeti sebe in napredka v svoji rasti. Ob takšni paleti znanja in čudovitih izkušenj verjamem, da lahko prav vsaka najde v tem procesu točno to kar potrebuje. Tajči, hvala še enkrat za vse kar si nam predala in za vse čudovite izkušnje katere si nam omogočila."


- Ana"Taja je sestavila izjemen program, ki nam pomaga, da se resnično odpremo ženski naravi in rastemo preko omejitev, ki si jih pravzaprav postavimo same. Skozi celoten program je čudovita podpora. V praksi nam je vsakič znova kazala kaj pomeni flow in to mi je bilo najbolj všeč. Teorija in praksa sta se tu povezali. Tako smo program po potrebi sproti prilagodile glede na naše lastne procese, vseeno pa je poudarila katere naloge so ključne, da se jim temeljito posvetimo. Osebno bi šla še enkrat čez cel program, ker je res fantastičen! Draga Taja, srčna hvala! :))"

Topel objem! <3"

- Renata


Tukaj je okviren potek programa. To so tematike, ki jih želim vključit - obstaja pa možnost, da bom sproti glede na potrebe spremenila potek programa oz. še vključila kaj dodatnega (prav tako se lahko spremeni vrstni red mesecev).

Predviden potek programa:

1. MESEC

Poglobitev odnosa s telesom, povezovanje z jedrom, kultiviranje sočutja do sebe

Prvi mesec je namenjen temu, da vzpostavimo trdne temelje - z našim telesom. Telo je naš tempelj in v vsem procesu je najbolj pomembno to, da smo prizemljene v svoji ženstvenosti. To dosežemo s fizičnim povezovanjem s telesom, s poslušanjem, kaj nam telo sporoča, in z raznoraznimi vajami, ki nas prisilijo, da smo mentalno prisotne v sedanjem trenutku. Ta mesec bomo s poglobljeno theta healing meditacijo očistile telesno energetsko polje in izločile negativne energije ter tuje fragmente. Spoznale se boste z dihalnimi vajami in vzpostavile drugačen, poglobljen odnos z notranjostjo svojega telesa. Namen tega meseca je, da postanete prijateljice s svojim telesom in ga začnete sprejemat točno takšnega kot je. To je osnova ženske energije, na kateri lahko gradimo karkoli.


2. MESEC

Zdravljenje kolektivnih ran, vpogled v podzavestne vzorce in prepričanja

V tem mesecu se bomo skupaj lotile procesiranja in zdravljenja kolektivnih ran, kjer bo glavno, da razumemo vzorce in prepričanja, ki so nastali kot njihova posledica. Vsaka bo s pomočjo življenskih situacij pri sebi ocenila, katere rane so najbolj boleče in potrebne zdravljenja. Tega bomo sprožile preko zavedanja in ritualov, kot tudi energetsko s poglobljeno theta healing meditacijo. Cilj je, da zaključimo karmične dolgove in presekamo vzorce, ki nam ne ustrezajo. Ta mesec nam bo omogočil globje uvidenje v tematike, ki prihajajo v naslednjih mesecih.


3. MESEC

Partnerski odnosi, čiščenje karmičnih vezi in energij preteklih partnerjev, odpiranje za nove (poglobljene) povezave

Mesec namenjen spoznavanju sebe čez odnos s partnerji. To je pomemben mesec za vse - tiste v zvezah in samske - saj lahko te vaje drastično spremenijo vaše odnose z nasprotnim spolom (ne smo s partnerjem). Poglobile se bomo v dinamiko ženske-moške energije, glavne vzorce pri razmerjih in ozavestile lekcije, ki se jih tukaj učimo. S theta healing meditacijo bomo očistile energetskih vpliv preteklih partnerjev na naše telo in življenje ter prekinile karmične vezi. Ta mesec je glavni cilj, da dvignemo percepcijo razmerij in razblinimo iluzije, ki smo jih ponotranili tekom življenja. Na odnose bomo pogledale iz višje 5-dimenzije in postavile nove standarde za ljubezen in sočutje.


4. MESEC

Delo s sencami in družinski odnosi

V četrtem mesecu bomo ozavestile sprožilce t.i. "triggerje", ki vam jih aktivirajo družinski člani in ozavestile lastnosti naših senc (shadow work). Sence so tisti deli nas, ki bi jih najraje zamolčale, potlačle in jih skrile. A največje spremembe in svoboda pridejo ravno takrat, ko v senčne dele naše osebnosti posveti svetloba. To delo bomo kombinirale s čiščenjem družinski odnosov, saj naše potlačevanje najpogosteje izhaja iz zgodnjih otroških let. Skupaj bomo preverile, kje imamo neizkoriščene potenciale, katere identitete nam več ne služijo in kako lahko razširimo svojo vrednost čez spremanje sebe in naših najbljižnjih.


5. MESEC

Sensualnost, integracija notranje moči, arhetipi žensk - Po tem ko izrazimo potlačena čustva in se znebimo starih postanih energij, je čas, da v sebe potegnemo nove energije in nove moči. Peti mesec bo zato namenjen integraciji tiste prave notranje moči, ki jo ima vsaka izmed nas v izobilju. Obudile bomo speče ženske arhetipe znotraj nas in jih povabile v delovanje v sožitju. Povezale se bomo s svojimi pravimi vrednotami, odprle svoje strasti, igrivost, sensualnost in se povezale s svojo kreativno naravo. Mesec je namenjen spoznavanju svojega telesa in bo obogaten z vajami za večanjem užitka, ki ni povezan z našim partnerjem. Čas je, da se ženske naučimo uživati v svojem telesu in si dovoliti izraziti užitek, ljubezen do same sebe in moč, ki jo premoremo.


6. MESEC

Integracija delovanja v ženski energiji, prepuščanje toku in zaupanje

Zadnji mesec je namenjen integraciji novih energij, ki so bile vzpostavljene čez ta 6-mesečni proces ozaveščanja in zdravljenja. Delovanja v ženski energiji se bomo učile skozi celoten program, v zadnjem mesecu pa je cilj, da kar najbolje to vpeljemo tudi v svoj vsakdan. Vsaka bo za sebe postavila nove standarde, kaj želi v življenju na različnih področjih in si ozavestla svoje idealno življenje. Pogovarjale se bomo o zakon privlačnosti, manifestaciji, ljubezni, denarju, kariernih ciljih in kako vse to pritegniti k sebi brez forsiranja. Zadnji mesec je sicer najbolj prilagodljiv in se ponavadi izoblikuje glede na potrebe skupine.


Celoten program bo prilagojen potrebam skupine in kot vedno, se bo sproti izoblikoval tako, da bo najprimernejši za vsako posameznico. Glavi namen programa je, da odvržemo kar ni naše, se spoznamo v vsej svoji veličini in se globje povežemo z boginjo, ki živi znotraj nas.

 

Vsak mesec boste prejele:

 • 1x Teorija meseca - Razlaga tematike in gradivo za samospoznavanje (teorija, vprašanja, vaje)


 • 2x Skupinski coaching klic (120 min) sestavljen iz predavanja (teoretičen del) in diskusije (praktičen del, kjer predebatiramo vaše življenske primere) ter časa za vaša vprašanja (določeni klici vsebujejo tudi ritual)
  - skupno 12 klicev

 • 1x Posneta poglobljena zdravilna meditacija (theta healing), ki vam ostane in jo lahko izvajate večkrat

 • 1x Priporočena dnevna rutina, ki bo vsak mesec malo drugačna (cilj je, da se spoznate z različnimi tehnikami povezovanja z notranjim vodstvom in poljubno izberete tiste, ki vam najbolj rezonirajo)

Skozi celoten program boste pridobile številne vaje, orodja in tehnike s katerimi se boste naučile same soočati z izzivi v življenju in vam bodo pomagale tudi po koncu programa.

DEMO MATERIAL:
V avgustu prirejam 3 brezplačne klice, da boš lažje začutila kako bo izgledal program. Klici, ki so že potekali so naloženi spodaj. Še vedno pa se nam lahko pridružiš na naslednjem. Za prijavo mi pošlji mail na: [email protected]

1. KLIC: Kolektivne rane žensk

2. KLIC - Ženska in njen odnos do telesa - v četrtek, 19.8. ob 20h

3. KLIC - Ženska v partnerstvu - v ponedeljek, 30.8. ob 20h

Število mest:

Število mest v programu je omejeno na 10 udeleženk.

Cena?
Cena 6-mesečnega programa znaša 677€. Prijavo lahko izvedete preko te spletne strani (v tem primeru je obvezno plačilo s kreditno kartico). V kolikor želite program poravnat preko TRR, za prijavo pišite na mail: [email protected]

Cena po obrokih:

Program lahko poravnate tudi v dveh ali treh obrokih.
Dva obroka po 369€ (skupen strošek programa 738€)
Trije obroki po 255€ (skupen strošek programa 765€)


Prvi obrok se plača ob prijavi. Vsak naslednji obrok se plača v roku enega meseca.

Program je zaprt.

Vaš mentor


Taja Karner
Taja Karner

Taja je po diplomi iz Biokemije na Ljubljanski fakulteti za Kemijo svojo pot nadaljevala na magisteriju Molekularne nutricionistike na Danskem.

Po zaključenem prvem letu, jo je pot peljala na prakso v Toronto, Kanado, kjer se je začelo njeno popotovanje v globino lastne duše. Ugotovila je namreč, da ne glede na to, kje na svetu se nahaja, znotraj nje ostaja nemir, nezadovoljstvo in tesnoba.

Svojo izobraževanje je začela iz želje, da si pozdravi telo, a je kmalu ugotovila, da samo s prehrano in znanstveno dokazanimi prijemi, ni dosegla željenega učinka. Vse skupaj jo je vodilo v raziskovanje psihologije človeških odnosov in poglabaljanje v emocionalna stanja in njihovih vplivov na delovanje organizma.

Po zaključenem študiju je svojo kariero začela v Londonu, kjer se je vzporedno učila od najvplivnejših trenerjev in govorcev na področju osebnostne transformacije. V Londonu se je seznanila tudi s tehniko Theta Healinga, ki temelji na energijskem zdravljenju telesa in duha s pomočjo Theta možganskih frekvenc. Theta Healing je postal eno izmed njenih najmočnejših orodij. Svoje izobraževanje in izkušnje je nabirala še dodatni dve leti v Kanadi in Ameriki. Z vsakim letom je izboljševala in dodajala nove metode energijskega zdravljenja, ki so v največji meri plod njene intuicije in notranjega vodstva.

Še vedno pa svoje delo rada združuje z znanostjo, kjer raziskuje predvsem tematike nevroplastičnosti in sposobnost delovanja različnih rastlin in gliv na našo zavest. Njena največja posebnost pa ostaja, da se ne zadovolji z navideznimi rešitvami, ampak pri svojem delu z ljudmi vključuje globoke transformacijske tehnike za doseganje trajnih rezultatov.


Pogosto zastavljena vprašanja


Kdaj se program začne in konča?
Program se začne s pondeljkom, 6.9.2021 :) Ob začetku programa boš na mail dobila Booklet z opisom tematike za prvi mesec in opisom priporočenih vaj. Predvidoma v sredo ali četrtek (8. ali 9.9.) ob 20h bo prvi skupinski klic. Tega bomo imele vsake 2-3 tedna (2x na mesec). Program zaključimo po skupnih 6. mesecih poglabljanja vase (predvidoma začetek marca 2022). Ves material bo posnet in dodan v spletno platformo, ki vam bo ostala v vpogled tudi po zaključenem programu. Program in vaje lahko poljubno ponavljate kadakoli se vam zahoče :)
Kdaj bodo potekala srečanja?
Na podlagi vaših želj bomo izbrali ustrezen večer za srečanja: pon, tor, sre ali čet. Načeloma se bomo držali določenega dneva v tednu, bomo pa tudi premaknili v primeru, da večini ustreza drug termin. Opcije so tudi vikendi, če nam bo ustrezalo - ponavadi se je izkazal za najprimernejši termin med vikendom nedelja zvečer.
Bo omogočena komunikacija s skupino žensk izven klicev?
Vse skupaj bomo povezane preko skupinskega chat-a (najverjetneje Whatsapp skupina), kjer se bomo lahko obveščali o naših zmagah, izzivih in napredovanju pri vajah, samospoznavanju sebe in drugih življenskih ciljih.
Kaj če mi je 6-mesecev predolgo obdobje in želim prej zaključiti?
Tiste, ki ste že bile del mojih online programov, veste, da se rada poglobim v stvari in če se že lotujem zadeve, grem v njo ALL IN. Ravno zato vam ne morem ponudit "quick fix" variante, ker v kolikor želimo pri sebi trajnostne spremembe, si moramo v prvi fazi dovoliti ČAS. 6-mesecev se morda sliši veliko, ampak na koncu je to minimalen čas, ki je potreben za integracijo tako močnih tematikih, ki jih imamo pripravljenih. Ob prijavi se zavežete k sodelovanju za celotno obdobje 6-mesecev. Vračilo denarja ni možno.


Veselim se tega popotovanja z vami in že zdaj čutim, da bo tole eno izjemno učenje za vas in zame!

Hvala in upam, da se vidimo!