Draga dama, dobrodošla!


Z veseljem ti predstavljam 3-mesečni program, ki ti bo pomagal opolnomočiti svojo ženstvenost in te povezati s svojo pravo naravo.

V programu ne bomo iskali svojih napak, ampak odkrivali svoje darove. Ne bomo se ukvarjali s tem, kaj vse še moramo, ampak odkrili kaj vse smo že.

Vodena boš v procesu aktivacije DNA kod višje ženske energije, ki bo opolnomočila tvojo samozavest, ženstveno moči in intuicijo.

Aktivacijo boš prejela na treh nivojih:

 • Umskem (predavanja z vajami),
 • Telesnem (plesno-gibalni rituali)
 • Dušnem (meditacije in energijska zdravljenja)

Pridi in ozavesti, kar si pozabila.


Pridi in začuti svojo pristno moč.
Postani mojstrica uživanja (in počivanja) brez slabe vesti!

Si se kdaj vprašala, zakaj je nekaterim ženskam tako enostavno izražati sensualnost in seksipil, medtem ko druge ob tej energiji začutijo sram in krvido?

Zakaj so nekatere ženske tako dobre vodje, ki se znajo postaviti zase in vedo kaj si želijo, medtem ko se druge težko izpostavijo in redko povedo svoje mnenje?

Zakaj nekatere izražajo moč, samozavest in pogum, medtem ko bi druge raje ostale skrite in podrejene okolici?

Zakaj imajo nekatere tako dobro intuicijo in premorejo toliko modrosti, medtem ko druge ves čas iščejo odgovore zunaj sebe?

Zakaj si nekatere znajo vzeti čas zase in počivati, med tem ko so druge ves čas kot tempirane bombe?

Iz nivoja našega življenja lahko vzroke najdemo v psihologiji in vzgoji. Obstaja pa tudi višji vzrok, če na situacijo pogledamo iz energijskega in dušnega nivoja:


Vse naše lastnosti so zapisane v energijskih DNA kodah, ki so lahko speče ali aktivirane - od tega katere imaš aktivirane, je odvisno, kakšno izražanje ženske energije ti je domače in kakšno povsem tuje.KAJ SO DNA KODE in KAKO POTEKA DNA AKTIVACIJA?


DNA kode so energijski zapisi naših lastnosti. V DNA kodah so shranjeni vsi zapisi vseh naših talentov, ki smo jih osvojili v življenju. V primeru spečih DNA kod je določena lastnost neizražena, zatrta in tuja (potlačena v senco). Aktiviracija DNA kod je primaren mehanizem učenja, ki ga razvijemo že kot otrok - kode aktiviramo z vajo, s treningom in z oponašanjem drugih, ki to lastnost že majo.

Aktivacija je torej vsak energijski proces, ki v nas prebudi speče dele našega genoma. DNA aktivacijska ne spreminja naše DNA, ampak aktivira dele, ki jih do sedaj še nismo uporabljali. Deluje kot energijski ključ, ki nam omogoča odpreti vrata k novim lastnostim in višjim vibracijam. Z aktivacijo kod lahko prekinemo primež kolektivnih programov, ki nas držijo v negativnih vzorcih.

Od tega katere kode si že aktivirala in katerih ne, je odvisno celotno tvoje življenje.

DNA kod ne moremo aktivirati v izolaciji -
Potrebujemo ogledalo!


Prvi pogoj za aktivacijo DNA kod je, da pridemo v stik z energijo, ki jo želimo aktivirati. Za aktivacijo kod ženstvenosti to pomeni, da moramo poiskati inspiracijo pri drugih ženskah - bodisi so to boginje, močne ženske iz zgodovine, karakterji v filmih, arhetipi... Največ pa lahko doprinesemo kar druga drugi. Obdane smo s toliko različne ženske energije in prav vsaka izmed nas ima nekaj, kar druga nima.

Kot majhne deklice smo imele toliko vzornic, ki smo si jih želele posnemati. Privlačila nas je njihova energija, saj smo si tudi me želele aktivirati to energijo v sebi. V odraslih letih pa to opustimo. Namesto inspiracije čutimo zavist, obrekujemo in kažemo s prstom. To je glavni razlog zakaj, kot ženske, ne napredujemo tako hitro, kot bi lahko.

V tem programu bomo to spremenile.

SAMO TI VEŠ KAKO IZGLEDA TVOJA PRISTNA ŽENSTVENOST


Nihče, razen tebe, ne more določiti, kako se ženstvenost želi izraziti skozi tvoje telo.

Ženska energija je veliko več, kot si sprva predstavljamo. Je energija, ki vodi, ki navdušuje, ki zdravi, ki pomirja in ki ljubi. Je energija, ki nam daje občutek sočutja in varnost. V trenutnem svetu je primanjkuje, zato je toliko stvari izven ravnovesja. Edini način, da je opolnomočimo, je, da ženske začnemo pri sebi.

Verjetno se tudi tebi kdaj dogaja, da zaradi obilice dela, obveznosti in togosti vsakodnevnega življenja izgubljaš stik z ženstvenostjo.

Togost, rutina, enoličnost, obveznosti in konstantno prilagajanje drugim vedno bolj dušijo našo pravo naravo. Ko ženski ogenj pojenja v sebi čutimo nemir, nezadovoljstvo in jezo.

Če ob tem nič ne naredimo, se kmalu znajdemo na točki, ko iz nas buta nekontrolirana jeza ali pa se čustva manifestirajo v telesnih bolečinah in boleznih. To najbolje preprečimo tako, da zavestno vzbujamo in izražamo svoj ogenj na način, ki je v skladu z našimi vrednotami.


Ženske smo namenjene uživati v svojem življenju!

Dovolj je bilo potlačevanja naše moči, skrivanja za maskami, podrejanja in kimanja. Čas je, da prebudimo svojo moč in prevzamemo nadzor nad svojim počutjem.

KOMU JE PROGRAM NAMENJEN?


Program je namenjen tebi, če:

 • si želiš več samozavesti
 • želiš v svoje življenje vnesti več UŽITKA
 • se želiš svobodno izražati skozi gibanje, oblačenje, kreiranje
 • želiš spoznati svojo pravo naravo in začutiti kaj je tvoje poslanstvo
 • želiš obuditi svoj seksipil in sensualnost ter ju izražati brez sramu in krivde
 • se želiš naučiti postavljati meje
 • želiš obutiti kraljično in ljubimko v sebi
 • želiš začutiti svojo vrednost in hoditi pokončno
 • si želiš počivati in vzeti čas zase brez občutkov krivde
 • želiš poglobiti svojo intuicijo in ji zaupati


Program ti bo pomagal tudi, če:

 • se iščeš
 • se počutiš, kot da nimaš trdnega notranjega stebra in je tvoje počutje preveč odvisno od okolice
 • ne želiš več potlačevati svojih želj, svoje ognjene energije
 • veš, da je čas, da se nehaš skrivati
 • v sebi čutiš nemir, ker veš, da je čas za premik, a ne zbereš poguma
 • si ves čas pod stresov zaradi pričakovanj in mnenj drugih (ali sebe)


Vpiši se in začni že danes!

TEMATIKE PROGRAMA


Program je razdeljen na tri sklope. Znotraj vsakega sklopa sta dva modula. Material v programu se odpira postopoma - takoj ob vpisu imaš na voljo Modul 1. Vsakih 14 dni se ti odpre nov modul. Skupno trajanje programa je 3 mesece.

SKLOP 1: Aktivacija LJUBEZNI

Modul 1: Vrni se k sebi
Modul 2: Vzljubi svoje sence


V prvem sklopu se bomo dvignile nad vzorec manjvrednosti in aktivirale DNA kodo pripadnosti sebi in sprejemanja svoje prave narave.

V Modulu 1 se bomo poglobile v tematiko pripadnosti. Ženska je tekom tisočletij dolgega patriarhata izgubila pripadnost sebi. Ženska brez pripadnosti je morala biti tiha, ubogljiva in podrejena. Njena vrednost je bila definirana zunaj nje, zato imamo v sebi zapis, ki nas sili k temu, da se ves čas dokazujemo, ugajamo, kimamo in pozabljamo na postavljanje notranjega stebra. Ta steber, bomo v prvem sklopu obujale in na novo zgradile. S prekinitvijo lastništva in vseh vezi pripadnosti drugim, bomo obudile kdo zares smo in kaj je zares naše. Aktivirale bomo zapise, ki v nas prebujajo varnost in pripadnost sebi.

V Modulu 2 se bomo spogledale s svojo senco in preverile katere dele sebe smo odtujile. Poglobile se bomo v občutke sramu in osvobodile dele nas, ki smo se jih dolga leta sramovale. S pomočjo energijskega zdravljenja bomo sprejele svojo pravo naravo, jo integrirale in se podale na pot vzljubljenja vseh delov sebe.
Predstavljaj si, kaj vse bi si upala v svojem življenju, če bi se vsak dan počutila brezpogojno ljubljena.

SKLOP 2: Aktivacija ŽENSTVENE MOČI


Modul 3: Izrazi svoj ogenj in začni uživati
Modul 4: Postani MuzaV drugem sklopu bomo obudile svoj ogenj in aktivirale DNA kodo strasti in poželenja.

Modul 3 je namenjen aktivaciji našega ognja, ki lahko pri vsaki ženski izgleda drugače. Dovolile si bomo, da vstopimo vanj in ga izrazimo - bodisi kot seksipil, sensualnost, jezo, agresijo, samozavest, postavljanje mej ali izražanje svoje divje narave. Z aktivacijo ognja boš v sebi spet zanetila poželenje in začela uživati! Poželenje je energija, ki nas požene. Želja je tista, ki nas ohranja žive. S hromenjem našega poželenja, hromi naša strast, naši odnosi in naš elan do življenja. Z aktivacijo pa se vrnemo v najmočnejšo žensko moč, ki nam bo pomagala, da v življenju zares zaživimo in začnemo uživati v svojem telesu.


V Modulu 4 bomo poskrbele, da svoj ogenj izraziš tudi navzven in postaneš muza. Pristna ženska energija navdihuje in daje zagon. A veliko žensk se te ženstvene moči boji, zato potrebuješ varno zavetje, kjer bo tvoj ogenj na varnem. To pa lahko dosežemo samo, če se naučimo postavljati meje. Poglobile se bomo vase in prepoznale omejitve, ki nam onemogočajo samozavestno izražanje sebe in suvereno postavljanje mej. Odvrgle bomo vsa prepričanja in ideje, ki nam preprečujejo svobodno izražanje. Z energijskim zdravljenjem se boš dvignila nad svoje blokade in se iz dneva v dan preizkušala v energiji, ki navdihuje.Predstavljaj si, koliko miru in zadovoljstva bo prišlo v tvoje življenje, ko si boš dovolila uživati in počivati brez slabe vesti.

SKLOP 3: Aktivacija MODROSTI

Modul 5: Intuicija skozi ženski cikel
Modul 6: Modrost izražanja


Ženska intuicija je najmočnejši kompas tega sveta, a ji ženske kljub temu težko zaupamo in velikokrat ostajamo neodločne.

V Modulu 5 se bomo učile prepoznavati svojo intuicijo in razumeti njeno delovanje skozi ženski menstrualni cikel. V tem procesu se bomo povezale s telesom in ga sprejele kot kanal za modrost. Namesto, da svoje telo kritiziramo in sodimo, ga bomo začele poslušati. Grajenje zaupanja do telesa je osnova, da začutiš pravo žensko energijo, ki se želi izraziti skozi tebe. Telo pa za to potrebuje čas in počitek. Naučile se bomo, kako si planirati svoje življenje, da si zavestno vzamemo počitek in se skozi umrjenost tudi začutimo.

Modul 6 pa je namenjen prizemljevanju vsega, kar si inicirala tekom programa s pomočjo modrosti. Ogenj, seksipil, jeza in sposobnost postavljanja mej ti ne pomagajo, če ne premoreš modrosti, ki ti pove, kateri del tebe se je v danem trenutku namenjen izraziti. Ko si v stiku s svojo intuicijo in modrostjo, se lahko izogneš številnim neprijetnim situacijam in lažje izbereš najboljšo pot zase. Samo ti veš, kdaj je čas, da izraziš ves svoj ogenj in kdaj te telo kliče po počitku, miru in polnjenju baterij. V energijskem zdravljenju bomo odložile ujetost v stres in se razbremenile energij, ki ti onemogočajo brezskrben počitek in skrb zase.

Poslovi se od neodločnosti. Čas je, da v sebi najdeš svoj mir, zaslišiš kam te vodi življenje in nato pogumno korakaš po tej poti!

Kurikulum programa


Takoj ob vpisu je na voljo modul 1.
Vsak nadaljnji modul se odklene 14 dni od prejema prejšnega.
Skupno trajanje programa je 3 mesece.


  Uvod v program
Na voljo v dnevi
dnevi po vpisu
  Naša srečanja
Na voljo v dnevi
dnevi po vpisu
  MODUL 1: Vrni se k sebi
Na voljo v dnevi
dnevi po vpisu
  MODUL 2: Vzljubi svojo senco
Na voljo v dnevi
dnevi po vpisu
  MODUL 3: Izrazi svoj ogenj
Na voljo v dnevi
dnevi po vpisu
  MODUL 4: Postani Muza
Na voljo v dnevi
dnevi po vpisu
  MODUL 5: Zaupaj svoji intuiciji
Na voljo v dnevi
dnevi po vpisu
  MODUL 6: Modrost izražanja vseh delov sebe
Na voljo v dnevi
dnevi po vpisu
Plesno-gibalni ritual
(avdio posnetek)


Predstavljaj si, da si vzameš pol ure zase, zapreš oči in se povsem prepustiš mojemu glasu, ki te s pomočjo glasbe pelje v svobodno plesno izražanje. S plesnim ritualom greš na popotovanje, ki je vsakič drugačno. V njem se začutiš, povežeš svoje telo s svojo dušo in obudiš vse svoje čute. Postaneš prisotna, osvobojena in opolnomočena.Predavanja in vaje (video posnetek v obliki delavnice)


Vsaka tematika se začne z video predavanjem, v katerem je razložena teorija specifičnega programa, ki ga želimo "odkodirati". Razumevanje je prvi korak, da se dvignemo nad vzorec, ki nam je pestil življenje. Med predavanjem so kratke prekinitve z glasbo, kjer si vodena v odgovarjanje vprašanj za samospoznavanje.Energijska zdravljenja
(avdio posnetek)


Piko na i bodo naredile zdravilne meditacije, ki so v avdio obliki na voljo za večkratno ponavljanje. V njih se bomo z zaprtimi očmi in v povsem sproščenem telesu odpravili na potovanje naše duše. S pomočjo energijskih zdravljenj, ki delujejo v theta stanju, lahko spremenimo podzavestna prepričanja in omogočimo, da se nova zavedanja lažje integrirajo.Pogosto zastavljena vprašanja


Do kdaj je možen vpis v program?

Program je odprt samo za kratek čas. Program se zapira predvidoma v sredini novembra.


Koliko časa na teden mi bo vzel program?

Ogled predavanj in izvedba vaj bo od tebe zahtevala 2 uri v vsakem modulu, kar pomeni 1 uro tedensko, če si razporediš. Skupno je minimalen časoven vložek v program 12 ur.


Ali je možnost vračila kupnine, v primeru, da ugotovim, da mi program ne ustreza?

Da, brez skrbi. Od nakupa programa lahko odstopiš v roku 14 dni od plačila in se ti povrne celoten prispevek programa. Če želiš odstopiti kasneje, se ti od zneska odšteje sorazmeren delež za material, ki si ga že prejela. Vsak modul predstavlja 1/6 programa.

Sem pa prepričana, da boš v programu dobila ogromno, če boš vztrajala in si vzela čas zanj (in zase).

Kdaj se program začne?

Program se zate začne takoj ob vpisu. Ko se boš vpisala v program, boš v spletni učilnici že videla dva uvodna videa, ki te bosta vpeljala v sam program in material modula 1. Vsak nadaljnji modul se ti bo avtomatsko odprl 14 dni po prejemu prejšnega. Na dan odprtja novega modula boš prejela avtomatsko e-mail sporočilo. Vmesni čas med moduli je nujno potreben za integracijo tematik, ki smo jih obdelali. Vse skupaj bo program zate trajal 2,5 meseca.


Kako dolgo bom imela dostop do materiala?

Dostop do materiala ti ostane tudi po zaključku programa, tako da lahko do njega dostopaš kadarkoli. Dokler obstaja ta šola, imaš dostop do vsega, kar si zakupila.Pri pregledu materiala malo zaostajam. Ali moram slediti vrstnemu redu, kot je določen v kurikulumu programa?

Vrstni red je z razlogom takšen kot je. Svetujem ti, da prvič slediš vrstnemu redu, ko se vračaš, pa lahko narediš predavanje/vajo, ki te tisti trenutek pokliče.


Imaš dodatna vprašanja?
Piši na [email protected] in ti z veseljem odgovorim!

Vpiši se in začni že danes!

Z ljubeznijo,
Taja

Kontaktne informacije

Svetovanje, Taja Karner s.p.
Malahorna 38,
2317 Oplotnica
TRR: SI56 0228 3026 4128 647


Email: 
[email protected]

Facebook stran 
Instagram
Youtube kanal
LinkedIN

Spletna stran v angleščini: https://tajakarner.com