Draga ljubljena dama!


S hvaležnostjo v srcu ti predstavljam program LJUBLJENA!
Ljubljena je voden interaktiven program, namenjen poglobitvi občutkov ljubezni do sebe in vzpostavljanju kvalitetnejših in globjih odnosov s sabo in drugimi.

Program sem zasnovala na način, da ti bom lahko kar najbolje pomagala vstopiti v stik z vsemi deli sebe, ki se še ne čutijo povsem ljubljene in ti omogočila varno okolje, da zakrpaš rane, kjer je to potrebno.

Kot članica Ljubljene dobiš moje celoletno vodenje in podporo ter hkrati skupnost žensk, ki tako kot ti, čutijo, da je njihovo poslanstvo veliko.

Ženske potrebujemo druga drugo. Potrebujemo interakcijo, komunikacijo, deljenje svojih izkušenj in predvsem varen prostor žensk, ki nas vidijo v vseh svojih odtenkih in nam dajejo občutek ljubljenosti.

Vabim te, da se mi pridružiš in se tudi ti odpreš življenju, v katerem si brezpogojno ljubljena! :)


LJUBLJENA MANIFESTO


Biti ljubljena.
Čutiti mir, zadovoljstvo.
Zaupati.
Si upati.
Izbirati najboljše zase.
Izbrati več od življenja.
Izbrati pot, ki osvobaja.
Čutiti celotno mavrico čustev.
Dovoliti bolečini, da nauči.
Biti vodena.
Slišati svoje srce, mu slediti.
Deliti ljubezen, svetiti.
Se izražati, ustvarjati, plesati.
Kreirati v veri, da si ljubljena.
Pokazati se svetu, v vsej svoji polnosti.
Hoditi pokončno, samozavestno, sočutno.
Si zaupati.
Biti odločna, močna, pogumna.
Postavljati meje.
Izbirati svoja pravila.
Kreirati svoj svet zase.
Zavestno kreirati odnose, jih negovati.
Biti vredna.
Dajati brezpogojno.
Sprejemati brezpogojno.
Sprejemati obilje, bogastvo, ljubezen z odprtimi rokami.
Privoščiti si.
Imeti.
Ljubiti.


"Vaša naloga ni iskati ljubezen, ampak le poiskati in najti vse ovire v sebi, ki ste jih postavili proti njej."
- Rumi

LJUBLJENA te bo peljala v globino svojega dojemanja ljubezni in ti pomagala na novo definirati in začutiti ljubezen.


Vsi premiki, ki si jih v življenju želimo, so lažji, ko se počutimo ljubljene.

Z ljubeznijo v srcu je vse mogoče.

Hkrati pa je ravno pomanjkanje ljubezni glavni razlog, da se počutimo anksiozne, nezadovoljne, nemirne.
Brez občutkov ljubljenosti, si ne upamo narediti življenjskih korakov, ki vemo, da nas kličejo.
Brez ljubezni ni poguma.
Brez ljubezni ni sočutja do sebe, do svojega telesa.
Brez ljubezni pademo v vzorec dokazovanja in občutkov, da "nikoli ni dovolj".
Brez ljubezni smo obremenjeni z mnenjem drugih.
Brez ljubezni si v umu napletamo zgodbe, česa vse smo krive, česa nas je sram, kaj vse moramo pri sebi skriti.
Brez ljubezni živimo v strahu.
Brez ljubezni si ne upamo zares živeti, iti izven okvirjev, sanjati.
Brez ljubezni živimo povprečno življenje, padamo v družinske vzorce in se iz leta v leto bolj pritožujemo.

Vse se kdaj znajdemo v tem ciklu. Ni cilj, da se nikoli ne čutimo "neljubljene". Pomembno je, da se vsakič znova znamo pobrati in v sebi obuditi globoke občutke ljubezni. To pa je možno samo z rednim in zavestnim delom na sebi.

Biti ljubljena ni enkratna stvar, ki jo odkleneš in jo imaš za zmeraj.
Biti ljubljena je stil življenja.

TEMATIKE PROGRAMA


Program je sestavljen iz treh sklopov po štiri mesece.

JANUAR - MAJ 2024
PRIMARNA DRUŽINA


MAJ - SEPTEMBER 2024 PARTNERSTVO


SEPTEMBER - JANUAR 2025
LJUBEZEN DO SEBE


ZAČENJAMO NA ZAČETKU


Čeprav je glavni cilj našega programa, da povečamo ljubezen, ki jo čutimo v sebi, ne bomo začele z ljubeznijo do sebe. Tudi v našem življenju namreč nismo začeli z ljubeznijo, ki jo čutimo do sebe, ampak smo se o ljubezni najprej učili skozi odnos z mamo in očetom. Prvo 4-mesečje bo torej namenjeno obdobju utelešenja naše duše v telo in naši primarni družini, ki je z razlogom takšna, kot je.

22. JANUAR - 20. MAJ 2024:
PRIMARNA DRUŽINA


 1. MESEC: UTELEŠENJE DUŠE IN ROJSTVO

  Prvi mesec se bomo poglobile v vašo dušno energijo in preverile zakaj ste si izbrale ravno to telo in to družino za utelešenje. S posebno gostjo Annamario Prezelj, soustanoviteljico Himalaya rebithing, se bomo pogovorile o vplivu našega načina rojstva na celotno naše življenje. Poglobile se bomo tudi v izvorno rano in izravnale njen vpliv.


 2. MESEC: PODEDOVANE TRAVME, PREDNIKI

  Drugi mesec se bomo poglobile v družinsko dinamiko in odprle morebitne družinske travme, ki smo jih morda podedovale me ali naši bratje/sestre. Preverile bomo katera življenja prednikov so direktno vplivala na naše življenjsko počutje in razrešile njihov vpliv.


 3. MESEC: ODNOS Z OČETOM

  Tretji mesec nas čaka globoko delo na odnosu z očetom (in moškimi v naši družini). Odprle bomo manjvrednoste komplekse, ki smo jih čutile ob očetu in preverile kje vse izražajo v našem življenju. Preverile bomo vpliv našega odnosa do moške energije na področju kariere, financ in partnerstva. Vzpostavile bomo nov odnos do naše notranje moške energijo.


 4. MESEC: ODNOS Z MAMI

  Sklop bomo zaključile s čiščenjem našega odnosa z mami (in ženskami v naši družini). Odprle bomo rane, ki so nam skupne in prepoznale, kateri vzorci še vedno določujejo naše življenje. Z razumevanjem življenja naše mami, bomo pogledale na način vzgoje, ki smo ga bile deležne in ji odpustile napake. Vzpostavile bomo nov odnos do naše notranje ženske energije.*Program je primeren tudi za tiste, katerih oče in mami nista več prisotna v fizični obliki.

**Programu se lahko pridružiš tudi samo za prvi sklop. Za vpis v 4-mesečni sklop podrsaj do konca strani, kjer boš našla formular za plačilo in vpis.


KAJ DOBIŠ V CELOLETNEM PROGRAMU?


 • MINIMALNO 25X SPLETNO SREČANJE V ŽIVO (na voljo tudi posnetek)
  (v obliki predavanja, interaktivnih debat, skupinskega coachinga, delavnic ali energijskega zdravljenja)

  Vsak mesec bo sestavljen iz minimalno dveh spletnih srečanj (preko Zoom-a). V mesecih, ko se nam bodo pridružili zunanji gostje, bomo imeli tri Zoom srečanja mesečno. Srečanja bodo potekala predvidoma ob četrtkih zvečer.


 • 12x ENERGIJSKO ZDRAVLJENJE / ZDRAVILNA MEDITACIJA (v živo kot del spletnega srečanja, na voljo tudi kot posnetek)


 • VODEN PROCES SAMOSPOZNAVANJA
  Pri vsaki mesečni tematiki boš dobila vprašanja in navodila za samopoglabljanje in spoznavanje sebe, ki ti bodo pomagala, da sama prideš do pomembnih ugotovitev. • PODPORO PREKO SKUPINSKEGA POGOVORA
  Najpomembnejša novost, ki je do zdaj bila rezervirana samo za individualne stranke in visoko-vrednotene programe.

  Vse članice bomo imele skupno chat skupino npr. na aplikaciji Whatsapp v katero boste lahko druga z drugo podelile svoj napredek in vprašale za nasvet. V tej skupini vam bom na voljo za vodenje tudi izven naših srečanj v živo.


 • VODENI RITUALI: Posnetki vodenih plesnih ritualov, vodenih dihalnih vaj, krajših meditacij (po inspiraciji oz. potrebi skupine)

  Tekom programa boš dobila več različnih vodenih ritualov, ki jih boš lahko uporabljala za poglobitev stika sama s seboj.


 • BONUS: 3x SREČANJE V ŽIVO (1x znotraj vsakega sklopa)

  Skozi celotno leto bomo imele 3 srečanja v živo. Lokacijo in termin bomo izbrale na podlagi vaših želj. Prispevek za najem prostora/organizacijo dogodka ni vštet v ceno spletnega programa. Srečanje v živo ni obvezen del spletnega programa, ampak zgolj bonus, da se med sabo še bolj spoznamo in povežemo.

ZAKAJ JE TA PROGRAM POSEBEN?


 • GLOBOKO IN UČINKOVITO DELO NA SEBI

  Ideja programa je, da si skozi glavnino tematik aktivno vodena in jih predelamo skupaj - vključno z vajami, prostim pisanjem, praskanjem po preteklosti itd.

 • ČE SODELUJEŠ NA VSEH SREČANJIH (ali pogledaš posnetek), SI VEČINO (aktivnega) DELA OPRAVILA

  Vsako srečanje bo sprožilo aktivacijo DNA kod, ki bodo v tebi nekaj premaknile. Tvoja glavna naloga je, da v času med klici poslušaš namige življenja in jim slediš. Integracija bo vodena s strani tvojega višjega jaza. :)

 • V PROCESU NISI SAMA

  Skozi vse tematike bomo hodile skupaj, aktivno, z debatami in pogovori. Na voljo bo tudi skupinski chat. To leto je naše! ;)Program je zaprt.

20. MAJ - 23. SEPTEMBER 2024: PARTNERSTVO

V maju začnemo z drugim sklopom na tematiko partnerstva. Ob vstopu v svoja najstniška leta, se namreč naše dojemanje ljubezni (navidezno) odcepi od identifikacije s starši in jo začnemo projecirat v svoje ljubezensko življenje. Takrat je vsa naša vrednost in ljubljenost odvisna od tega ali nas naša izbrana oseba sprejme in vzljubi. To je obdobje, ko svojo ljubezen položimo v roke svojega partnerja in s tem (večkrat) doživimo srčno bolečino, ki nas zaznamuje. Skozi partnerstva se lahko ogromno naučimo o ljubezni, a samo, če znamo te lekcije tudi predelati, razumeti in jih integrirati.

V programu bomo sprva pogledale na ljubezenski vzorec, v katerem smo se nahajale čez našo preteklost in v katerem se nahajamo zdaj. Osredotočile se bomo predvsem na energijo, ki jo me doprinesemo v partnerstvo in preverile na katere način manipuliramo in kontroliramo druge osebe. Soočile se bomo z odgovornostjo in pometle pred svojim pragom. Odprle bomo tudi pretekla življenja in karmične zapise, ki se nam projeciralo v tem življenju. Ukvarjale pa se bomo tudi s povsem zemeljskimi stvarmi, kot je zavestna neverbalna komunikacija s partnerjem, spolnost in strast, različne dinamike v partnerstvu tekom življenja, itd.

Točen razpored drugega sklopa bom najavila v maju, ko bodo energije jasno pokazale, kaj najbolj potrebujemo.


Vredna si ljubezni, kot si je želiš.
Čas je, da si jo tudi daš.

23. SEPTEMEBER - 20. JANUAR 2025:
LJUBEZEN DO SEBE


Do septembra, ko začnemo z zadnjim sklopom programa, bomo že pošteno napolnile naš koš ljubezni in čas je, da to ljubezen vnesemo v prakso - v naš vsakodneven odnos s telesom.

Poglobile se bomo v dinamiko našega odnosa s telesom skozi naše življenje in v sebi poiskale višje razumevanje naših preteklih lekcij. Prav tako pa bomo vso znanje in izkušnje uporabile za izboljšanje odnosa po naših najboljših močeh. Začele bomo s preprostimi in majhnimi koraki, ki se bodo z redno prakso bogato obrestovali.

V zadnjem sklopu se bomo s pomočjo gostje poglobili tudi v boljše poznavanje našega menstrualnega cikla. V sebi bomo aktivirale kreativo in izražanje, ki je v skladu z našo cikličnostjo.

Točen razpored tretjega sklopa bom najavila v septembru, ko bodo energije jasno pokazale, kaj najbolj potrebujemo.


Kurikulum programa


Material v programu se bo nalagal v kurikulum, ki ga boš našla na spletni platformi. Zaenkrat si lahko ogledaš seznam vseh datumov za srečanja v prvih štirih mesecih.

  Uvod v program
Na voljo v dneh
dneh po vpisu
  Mesec 1: Utelešenje duše in rojstvo
Na voljo v dneh
dneh po vpisu
  Mesec 2: Predniki in podedovane travme
Na voljo v dneh
dneh po vpisu
  Mesec 3: Oče in naš odnos z očetom
Na voljo v dneh
dneh po vpisu
  Mesec 4: Mami in odnos z mami
Na voljo v dneh
dneh po vpisu

Program je zaprt.

Pogosto zastavljena vprašanja


Kdaj se program začne in kdaj konča?

Program začenjamo v ponedeljek 22. januarja, ko bo na spletni platformi viden material prvega meseca. Prvo srečanje bo v četrtek, 25.1. ob 20h. Program traja 12 mesecev in sicer do 20. januarja 2025.


Do kdaj je možen vpis v program?

Vpis v program je možen do vključno ponedeljeka, 22.1.2024 do 23:59.


Ali je možnost vračila kupnine, v primeru, da ugotovim, da mi program ne ustreza?


Vračilo celotne kupnine za program je možno do vključno 14 dni od datuma vašega plačila. Če ugotovite, da vam program ne ustreza po pretečenih 14. dneh, se sorazmeren delež za plačilo že pretečenih mesecev, odšteje od vaše povrnjene kupnine. Npr. če program poravnate vnaprej, po treh mesecih pa želite izstopiti od programa, se vam od celotne kupnine odšteje delež že porabljenih treh mesecev in se vam preostanek povrne. V tem primeru izgubite dostop do celotne vsebine za nazaj. Če želite obdržati dostop, je nujno, da poravnate prispevek za celoten sklop (4 mesece).

Odločila sem se za plačilo po obrokih. Kaj če si čez nekaj mesecev premislim in želim odstopit od plačila?

Z izbiro plačil po obrokih, se zavežete, da boste program poravnali v celoti. Kljub temu razumem, da včasih življenja ne moremo predvideti. V primeru, da želite prekiniti vaš vpis v program, pišite na [email protected], pojasnite vaš razlog za odstop od plačila in avtomatska plačila bomo ročno prekinili. Ob prekinitvi izgubite dostop do vsega materiala za nazaj, razen če ste poravnali sorazmeren znesek za plačilo sklopa v celoti.

Kako dolgo bom imela dostop do materiala?

Dostop do materiala ti ostane tudi po zaključku programa, tako da lahko do njega dostopaš kadarkoli. Dokler obstaja ta spletna stran, imaš dostop do vsega, kar si zakupila. V primeru, da bi se to kadarkoli spremenilo, boš o spremembi vnaprej obveščena.

Ali se lahko vpišem samo za posamezen sklop?

Da. V program se lahko vpišeš tudi samo za obdobje štirih mesecev. V primeru, da se želiš vpisati za tematiko Primarna družina, boš malo nižje videla obrazec za vpis. Če se želiš pridružiti samo za sklop Partnerstvo ali Ljubezen do sebe, pa bo vpis mogoč v mesecu, ko s tistim sklopom tudi začenjamo.

Ne uporabljam kartičnih plačil. Ali je možno nakazilo preko TRR?

Seveda. Tukaj so podatki za nakazilo. Lahko mi pa tudi pišeš na [email protected] in poslala ti bom predračun s QR kodo za lažje nakazilo.

Taja Karner s.p.
Malahorna 38,
2317 Oplotnica
TRR: SI56 0228 3026 4128 647

Imaš dodatna vprašanja?
Piši na [email protected] in ti z veseljem odgovorim!Program je zaprt.

Z ljubeznijo,
Taja

Kontaktne informacije

Svetovanje, Taja Karner s.p.
Malahorna 38,
2317 Oplotnica
TRR: SI56 0228 3026 4128 647


Email: 
[email protected]

Facebook stran 
Instagram
Youtube kanal
LinkedIN

Spletna stran v angleščini: https://tajakarner.com