Draga ljubljena dama!


S hvaležnostjo v srcu sporočam, da spletna šola za ženske LJUBLJENA ponovno odpira svoja vrata! Tokrat se lahko prijaviš za 4-mesečni sklop s tematiko Partnerstvo ali pa se nam pridružiš kar do konca leta in nadaljuješ še s sklopom Ljubezen do sebe!

Ljubljena je voden interaktiven program, namenjen poglobitvi občutkov ljubezni do sebe in vzpostavljanju kvalitetnejših in globjih odnosov s sabo in drugimi.

Program sem zasnovala na način, da ti bo pomagal vstopiti v stik z vsemi deli sebe, ki se še ne čutijo povsem ljubljene in ti omogočil varno okolje, da zakrpaš rane, kjer je to potrebno.

Kot članica Ljubljene dobiš moje večmesečno vodenje in podporo ter hkrati skupnost žensk, ki tako kot ti, čutijo, da so njihova srca velika!

Ženske potrebujemo druga drugo. Potrebujemo interakcijo, komunikacijo, deljenje svojih izkušenj in predvsem varen prostor žensk, ki nas vidijo v vseh svojih odtenkih in nam dajejo občutek ljubljenosti.

Vabim te, da se nam pridružiš in se tudi ti odpreš življenju, v katerem si brezpogojno ljubljena! :)

LJUBLJENA MANIFESTO


Biti ljubljena.
Čutiti mir, zadovoljstvo.
Zaupati.
Si upati.
Izbirati najboljše zase.
Izbrati več od življenja.
Izbrati pot, ki osvobaja.
Čutiti celotno mavrico čustev.
Dovoliti bolečini, da nauči.
Biti vodena.
Slišati svoje srce, mu slediti.
Deliti ljubezen, svetiti.
Se izražati, ustvarjati, plesati.
Kreirati v veri, da si ljubljena.
Pokazati se svetu, v vsej svoji polnosti.
Hoditi pokončno, samozavestno, sočutno.
Si zaupati.
Biti odločna, močna, pogumna.
Postavljati meje.
Izbirati svoja pravila.
Kreirati svoj svet zase.
Zavestno kreirati odnose, jih negovati.
Biti vredna.
Dajati brezpogojno.
Sprejemati brezpogojno.
Sprejemati obilje, bogastvo, ljubezen z odprtimi rokami.
Privoščiti si.
Imeti.
Ljubiti.


"Vaša naloga ni iskati ljubezen, ampak le poiskati in najti vse ovire v sebi, ki ste jih postavili proti njej."
- Rumi

LJUBLJENA 2024


Celoleten program Ljubljena je sestavljen iz treh sklopov po štiri mesece. Prvi sklop smo že zaključile, pridružiš pa se nam lahko za drugi in tretji sklop. Vpis je možen tudi samo za posamezen sklop.

JANUAR - MAJ 2024
PRIMARNA DRUŽINA


MAJ - SEPTEMBER 2024 PARTNERSTVO


SEPTEMBER - JANUAR 2025
LJUBEZEN DO SEBE


22. MAJ - 22. SEPTEMBER 2024:
PARTNERSTVO


 1. MESEC: ZEMLJEVID NAŠIH ODNOSOV

  Prvi mesec se bomo poglobile v vaše dušne odnose, ki ste jih že doživele skozi svoje življenje, vključile pa bomo tudi odnose naših staršev in prednikov. Spoznali bomo različne tipe dušnih povezav, ki jih imamo z ljudmi in definirale kakšna je naša trenutna karma s katero se soočamo. Namen prvega meseca je, da si vsaka zase naredi pregled vzorcev, ki so se ponavljali skozi različne partnerje in si ustvari svoj lasten zemljevid odnosov. S podrobnim uvidom v naše izkušnje bomo dobili vpogled v naše karmično učenje, ki nam ga nam ga življenje podarja.


 2. MESEC: DELO S SENCAMI IN INTEGRACIJA SENC

  Ko bomo razumele vzorce, ki so bili aktivni v preteklosti, bomo prevzele odgovornost za svoj delež. To bomo naredile z aktivnim delom s sencami, ki ga bomo zaključile z integracijo naših senčnih delov osebnosti. Sence so tisti deli naše psihe, ki jih ne sprejemamo, potlačujemo in se jih pogosto ne zavedamo. Čaka nas veliko soočanja z deli nas, ki bi se jih raje izognili. Delo s sencami ni enostaven proces, zato verjamem, da bo ta mesec precej pester, ki pa bo zagovoto postregel tudi s številnimi realizacijami.


 3. MESEC: SPOLNOST IN STRAST

  Tretji mesec nas v skladu s poletnimi temperaturami čakajo bolj vroče tematike, ki pa so za marsikoga tabu ali celo področje, ki v partnerstvu najbolj trpi. Spolnost je veliko več kot fizično združenje dveh teles. Pogovarjale se bomo o višjem pomenu spolnosti in tudi o vseh blokadah, sramu in krivdi, ki jo ženske pogosto čutimo ob spolnosti. Skozi plesni ritual bomo obujale svojo strast in jo v prvi fazi negovale same s seboj.


 4. MESEC: ZAVESTNA KOMUNIKACIJA

  V zadnjem mesecu sklopa o partnerstvu, se bomo lotili bolj zemeljskih tematik, med katerimi bo najbolj izstopala zavestna komunikacija. Ozavestile bomo kakšen je naš doprinos do konfliktov v partnerskih odnosih in kako bi lahko pri sebi izboljšale nivo komunikacije. Naučile se bomo preprostih načinov, kako v času nesoglasij na zavesten način izraziti svoje mnenje, postaviti meje in se hkrati pogovora lotiti z zavestno in nanasilno komunikacijo.*Program je primeren tako za samske, kot tiste v zvezah. Ves material bo prilagojen obojim.

23. SEPTEMEBER - 20. JANUAR 2025:
LJUBEZEN DO SEBE


Do septembra, ko začnemo z zadnjim sklopom programa, bomo že pošteno napolnile naš koš ljubezni in čas je, da to ljubezen vnesemo v prakso - v naš vsakodneven odnos s telesom.

Poglobile se bomo v dinamiko našega odnosa s telesom skozi naše življenje in v sebi poiskale višje razumevanje naših preteklih lekcij. Prav tako bomo vso znanje in izkušnje uporabile za izboljšanje odnosa po naših najboljših močeh. Začele bomo s preprostimi in majhnimi koraki, ki se bodo z redno prakso bogato obrestovali.

V zadnjem sklopu se bomo poglobile tudi v boljše poznavanje našega menstrualnega cikla. V sebi bomo aktivirale kreativo in izražanje, ki je v skladu z našo cikličnostjo. Celoten mesec bomo namenile tudi odnosu do denarja, ki je direktno povezan z našim občutkom vrednosti.

Tematike, ki jih bomo obdelale:

 • Odnos do sebe skozi odraščanje

 • Skrb za telo in menstruacija

 • Odnos do denarja

 • Izražanje in kreiranje


Razpored tretjega sklopa se lahko še spremeni in bo dokončno definiran v septembru, ko bodo energije jasno pokazale, kaj najbolj potrebujemo.

PREDSTAVITEV PROGRAMA V VIDEO OBLIKI


Vem, da včasih besede niso dovolj. Pomembno je, da se začutimo.
V ta namen sem posnela ta predstavitveni video, da lahko program bolje spoznaš in začutiš, če je zate!

Program je zaprt.

KAJ DOBIŠ VSAK MESEC?


 • 2-3x SPLETNO SREČANJE V ŽIVO (na voljo tudi posnetek)
  (v obliki predavanja, interaktivnih debat, skupinskega coachinga, delavnic ali energijskega zdravljenja)

  Vsak mesec bo sestavljen iz minimalno dveh spletnih srečanj (preko Zoom-a). V mesecih, ko se nam bodo pridružili zunanji gostje, bomo imeli tri Zoom srečanja mesečno. Srečanja potekajo ob četrtkih zvečer.


 • 1x ENERGIJSKO ZDRAVLJENJE / ZDRAVILNA MEDITACIJA (v živo kot del spletnega srečanja, na voljo tudi kot posnetek)


 • VODEN PROCES SAMOSPOZNAVANJA
  Pri vsaki mesečni tematiki boš dobila vprašanja in navodila za samopoglabljanje in spoznavanje sebe, ki ti bodo pomagala, da sama prideš do pomembnih ugotovitev. • PODPORO PREKO SKUPINSKEGA POGOVORA

  Vse članice imamo skupno chat skupino na aplikaciji Whatsapp v katero lahko druga z drugo podelite svoj napredek in vprašate po nasvetu. V tej skupini sem vam na voljo za vodenje tudi izven naših srečanj v živo.


 • VODEN PLESNI RITUAL:

  Vsak mesec boš dobila specifičen voden plesni ritual, ki se bo navezoval na tematiko meseca. Z vodenim ritualom ti pomagam, da boš tematiko začutila tudi skozi telo. Podprl te bo, da boš poglobila stik s telesom in prejela uvide, ki ti jih je telo pripravljeno sporočiti.


 • BONUS: SREČANJE V ŽIVO (1x znotraj vsakega sklopa)

  Skozi celotno leto bomo imele 3 srečanja v živo. Lokacijo in termin bomo izbrale na podlagi vaših želj. Prispevek za najem prostora/organizacijo dogodka ni vštet v ceno spletnega programa. Srečanje v živo ni obvezen del spletnega programa, ampak zgolj bonus, da se med sabo še bolj spoznamo in povežemo.

ZAKAJ JE TA PROGRAM POSEBEN?


 •  GLOBOKO IN UČINKOVITO DELO NA SEBI

  Ideja programa je, da si skozi glavnino tematik aktivno vodena in jih predelamo skupaj - vključno z vajami, prostim pisanjem, praskanjem po preteklosti itd.

 •  ČE SODELUJEŠ NA VSEH SREČANJIH (ali pogledaš posnetek), SI VEČINO (aktivnega) DELA OPRAVILA

  Vsako srečanje bo sprožilo aktivacijo DNA kod, ki bodo v tebi nekaj premaknile. Tvoja glavna naloga je, da v času med klici poslušaš namige življenja in jim slediš. Integracija bo vodena s strani tvojega višjega jaza. :)

 •  V PROCESU NISI SAMA

  Skozi vse tematike bomo hodile skupaj, aktivno, z debatami in pogovori. Na voljo bo tudi skupinski chat. To leto je naše! ;)


KAKO TE PROGRAM LAHKO PODPRE?Program Ljubljena je tukaj zate, da ti:


 • odpre vpogled v podzavestne vzorce, ki jih do zdaj še nisi ozavestila

 • nudi struktoriran in voden proces soočanja z deli sebe, ki se ne počutijo vredni ljubezni

 • daje podporo in skupnost žensk, ki so tako kot ti, začutile, da se želijo odpreti za več ljubezni

 • ponudi možnost, da se v tematike poglobiš sama ali pa na srečanjih/v skupini izpostaviš svoje izzive in jih predebatiramo skupaj

 • daje občutek, da v procesu nisi sama

 • odpre varen prostor, da kadarkoli podeliš svoje izzive in realizacije

 • skozi plesne rituale omogoči globji stik s svojim telesom

 • s pomočjo energijskih zdravljenj pomaga odvreči in dvigniti zakrčeno energijo in ti sprožiti globoke DNA aktivacije

 • ponudi orodja in tehnike, ki jih boš lahko uporabljala pri delu na sebi skozi celotno tvoje življenjeKAJ PRAVIJO ŽENSKE, KI SO V PROGRAMU LJUBLJENA ŽE OD JANUARJA?Program je zaprt.

Pogosto zastavljena vprašanja


Kdaj se program začne in kdaj konča?

Program začenjamo v sredo 22. maja 2024, ko bo na spletni platformi viden material prvega meseca. Prvo srečanje bo v četrtek, 23. maja ob 20h. Vsak sklop v programu traja 4 mesece. Sklop partnerstvo traja do 22. septembra 2024, sklop Ljubezen do sebe pa traja do 20. januarja 2025.


Do kdaj je možen vpis v program?

Vpis v program je možen do vključno srede, 22.5.2024 do 23:59.


Ali je možnost vračila kupnine, v primeru, da ugotovim, da mi program ne ustreza?


Vračilo celotne kupnine za program je možno do vključno 14 dni od datuma vašega plačila. Če ugotovite, da vam program ne ustreza po pretečenih 14. dneh, se sorazmeren delež za plačilo že pretečenih mesecev, odšteje od vaše povrnjene kupnine. Npr. če program poravnate vnaprej, po treh mesecih pa želite izstopiti od programa, se vam od celotne kupnine odšteje delež že porabljenih treh mesecev in se vam preostanek povrne. V tem primeru izgubite dostop do celotne vsebine za nazaj. Če želite obdržati dostop, je nujno, da poravnate prispevek za celoten sklop (4 mesece).

Odločila sem se za plačilo po obrokih. Kaj če si čez nekaj mesecev premislim in želim odstopit od plačila?

Z izbiro plačil po obrokih, se zavežete, da boste program poravnali v celoti. Kljub temu razumem, da včasih življenja ne moremo predvideti. V primeru, da želite prekiniti vaš vpis v program, pišite na [email protected], pojasnite vaš razlog za odstop od plačila in avtomatska plačila bomo ročno prekinili. Ob prekinitvi izgubite dostop do vsega materiala za nazaj, razen če ste poravnali sorazmeren znesek za plačilo sklopa v celoti.

Kako dolgo bom imela dostop do materiala?

Dostop do materiala ti ostane tudi po zaključku programa, tako da lahko do njega dostopaš kadarkoli. Dokler obstaja ta spletna stran, imaš dostop do vsega, kar si zakupila. V primeru, da bi se to kadarkoli spremenilo, boš o spremembi vnaprej obveščena.

Ali se lahko vpišem samo za posamezen sklop?

Da. V program se lahko vpišeš tudi samo za sklop Partnerstva za obdobje štirih mesecev. Med izbranimi opcijami za plačilo izberi tistega, ki ponuja vpis v 4 mesečni sklop.

Ne uporabljam kartičnih plačil. Ali je možno nakazilo preko TRR?

Seveda. Tukaj so podatki za nakazilo. Lahko mi pa tudi pišeš na [email protected] in poslala ti bom predračun s QR kodo za lažje nakazilo.

Taja Karner s.p.
Malahorna 38,
2317 Oplotnica
TRR: SI56 0228 3026 4128 647

Imaš dodatna vprašanja?
Piši na [email protected] in ti z veseljem odgovorim!

Z ljubeznijo,
Taja

Kontaktne informacije

Svetovanje, Taja Karner s.p.
Malahorna 38,
2317 Oplotnica
TRR: SI56 0228 3026 4128 647


Email: 
[email protected]

Facebook stran 
Instagram
Youtube kanal
LinkedIN

Spletna stran v angleščini: https://tajakarner.com