ČE SI ŽELIŠ, DA:

 •  Odsloviš blokade, ki ti preprečujejo uspeh 

 •  Izboljšaš svoj odnos do denarja in k sebi pritegneš več obilja 

 •  Narediš korak naprej v kareri in financah

 •  Spoznaš svojo pravo vrednost in se začneš cenit

 •  Se naučiš manifestirati svoje cilje na globokem energijskem nivoju in postaneš kreator svojega življenja


... SE MI PRIDRUŽI V II. SKLOPU 
ENERGIJSKIH ZDRAVLJENJ
NAJ TVOJA KARIERA ZACVETI


 • Prepoznaj blokade, ki te držijo nazaj

 • Spremeni pogled na denar in z njim vzpostavi ljubeč odnos

 • Postani mojster svoje usode

 • Dvigni svojo vrednost in samozavest

 • Izostri svojo vizijo za prihodnost in se nauči prepoznati svoje globoke dušne želje

 • Nauči se najmočnejše tehnike manifestacije: zavestno spreminjanje realnosti
Ves material je posnet v vnaprej, kar vam v procesu izvajanja omogoča, da se lahko povsem prilagodite lastnemu urniku.

Hej! Je tudi pri tebi čas za nove cilje?

Kolikokrat se vam je že zgodilo, da so cilji, ki ste si jih zadali za novo leto kmalu bili pozabljeni in nikoli uresničeni? Mogoče ste razlog našli v premalo motivacije, a v resnici so razlogi zakaj ciljev ne dosežemo, bistveno globje.

Menim, da veliko naših ciljev ni uresničenih, ker niso zares pravi za nas. Postavljanje ciljev ni tako enostavno, kot se sprva zdi. Prav tako je za uresničitev ciljev potrebna konkretna sprememba v našem vedenskem vzorcu. Ni dovolj samo to, da strmimo k končnemu stanju. Proces do tja se v prvi fazi mora zgoditi znotraj nas. Ključno je, da se soočimo s stvarmi, ki nam onemogočijo premike in prekinemo vzorce, ki nas vlečejo nazaj.


Si za, da skupaj prekinemo stare vzorce in skreiramo novo realnost?


Ljudje smo izjemno močna bitja, ki imamo sposobnost, da si kreiramo svojo realnost in izkoristimo zakon privlačnosti v svoj prid. A moč za kreacijo dobimo šele, ko smo sposobni pogledati nad stare vzorce, prepoznati od kje izvirajo in jih zavestno prekiniti. To se sliši lepo na papirju, v praksi pa je bistveno težje, če se tega lotimo sami. V želji, da vas podprem na tej poti, odpiram vrata v drugi sklop Skupinskih energijskih zdravljenj, ki je namenjen premikom na kariernem in finančnem področju.
Program je zaprt.

VSAK MESEC VSEBUJE:
1x ENERGIJSKO ZDRAVLJENJE (v živo preko Zoom-a, 90 min)


Energijska zdravljenja vam najlažje predstavim kot zelo globoke meditacije, kjer vaš um umirimo v theta stanje (po metodi Theta healing-a). To je stanje polno uvidov, AHA momentov in novih spoznanj. Poleg tega je znanstveno dokazano, da lahko v theta frekvencah zavestno spreminjamo podzavestne vzorce naših možganov, zato je njihov učinek na naše življenje zelo močan. Ker pa smo ljudje v prvi fazi fizična bitja, bomo v času skupinskih srečanj v proces vključili celo telo. Tako bom energijskim zdravljenjem po potrebi dodala dihalne vaje, mantre, mudre, prosto pisanje, izražanje čustev, gibanje in stresanje telesa itd. Srečanja so torej kot "kinder surprise", nikoli ne veš kaj točno nas tisti dan čaka, vsakič znova pa je čarobno in neopisljivo. :)


1x VODENO JUTRANJO RUTINO (posnetek, 15-25 min)


Če želimo neko spremembo usidrati v naš vsak dan, je nujno, da poleg zavedanja, vključimo še redno prakso. V ta namen, boste enkrat mesečno dobili posnetek jutranje rutine, ki bo prilagojena tematiki tistega meseca. Ta bo vedno nežna in preprosta, sestavljena iz meditacije, zavestnega dihanja, nežnega gibanja telesa in zavestnega čutenja. Namen rutine je, da jo izvajate vsak dan ali vsaj parkrat tedensko. To je super način, da ostajate v stiku sami s sabo in se naučite redne duhovne prakse, ki na dolgi rok prinese neverjetne rezultate.VAJE ZA SAMOSPOZNAVNJE (v pisni obliki)


Vsak mesec boste malce raziskovali po vaši vzorcih, načinih razmišljanja in delovanja s pomočjo vprašanj in prostega pisanja. Preden se bomo lotili energijskega zdravljenja, boste vodeni v procesu samospoznavanja, kar lahko bogato pripomore k razumevanju samega sebe.PODPORO DRUGIH ČLANOV V FACEBOOK SKUPINI


Za člane programa bom odprla Facebook skupino, kjer boste lahko drug z drugim delili vaše izkušnje, spoznanja, postavili vprašanje, se povezali z enako mislečimi in spletli nove prijateljske vezi.DODATEK: FB LIVE enkrat mesecečno (Q&A)


Odločila sem se, da v novem letu programu dodam tudi mesečne Facebook live znotraj zasebne FB skupine, kjer bomo specifično tematiko obdelali bolj detailno in boste lahko postavila tudi vaš vprašanja.
BONUS!
V vsakem sklopu se nam bo pridružil poseben gost, specialist za takratno tematiko, s katerim bomo imela intervju v živo preko Zoom klica. Gostu boste lahko postavili tudi vaša vprašanja.Poseben gost II. sklopa o obilju in uspehu bo mag. Lucija Sajevec

Lucija Sajevec, magistrica ekonomije, managerka in novodobna voditeljica, se v zadnjem obdobju posveča start-up skupnosti v trboveljski družbi Katapult ter trajnostnim rešitvam v družbi Infinite Pure Solutions. Pred tem je osem let uspešno vodila družbo AMZS. Za dosežke je prejela naziv Mlada managerka 2019, priznanje GZS za izjemne gospodarske dosežke, priznanje Artemida, skupaj z ekipo pa so nosilci priznanja Vključi.Vse za raznolikost in vključevanje. 


Našemu programu bo doprinesla široko znanje o poslovnem svetu in številne praktične izkušnje vodenja velikih podjetij. Lucija je izjemna oseba in vrhunska voditeljica, ki je prava zakladnica znanja. Njeno delo zelo cenim in se tudi sama k njej velikokrat zatečem po nasvet. Na intervjuju ji boste lahko postavili tudi vaša vprašanja. Zelo se veselim vsega, kar se bomo skupaj naučili :)


Program je zaprt.

Se želiš pridružiti in znesek poravnati s plačilom na TR?

Piši na [email protected] in prejmi račun s QR kodo in bančnimi podatki.

Kurikulum programa

  Navodila za izvajanje
Na voljo v dnevi
dnevi po vpisu
  DEMO MATERIAL
Na voljo v dnevi
dnevi po vpisu
  BONUS: Zaključek leta 2022
Na voljo v dnevi
dnevi po vpisu
  MODUL 1: Prekinjanje vzorcev neuspeha in pomanjkanja
Na voljo v dnevi
dnevi po vpisu
  MODUL 2: Naš odnos do denarja
Na voljo v dnevi
dnevi po vpisu
  MODUL 3: Vstop v novo realnost obilja in uspeha
Na voljo v dnevi
dnevi po vpisu

Ravno prav vodenja, da čutiš podporo.

Brez pritiskov, da ohraniš svobodo.


Vem, da je življenje polno raznorazni stvari, zato ti želim ponudi nekaj, kjer dobiš vso podporo, ki jo potrebuješ in hkrati obdržiš svobodo. Tekom programa imamo torej mesečne točke, kjer se skupaj resetiramo in poravnamo (energijsko zdravljenje). Preostanek meseca pa je vsak svoj šef in si lahko zase prilagodi tempo in intenziteto glede na potrebe. V kolikor pa imaš željo po dodatnem sodelovanju, je temu namenjena podporna FB skupina.

Taja Karner, dipl. biokemičarka in mag. molekularne nutricionistike

Energijska zdravilka (Theta Healing), intuitivna mentorica, inštuktorica sensualne vadbe za ženske.


Taja je po diplomi iz Biokemije na Ljubljanski fakulteti za Kemijo svojo pot nadaljevala na magisteriju Molekularne nutricionistike na Danskem. 

Po zaključenem prvem letu, jo je pot peljala na prakso v Toronto, Kanado, kjer se je začelo njeno popotovanje v globino lastne duše. Ugotovila je namreč, da ne glede na to, kje na svetu se nahaja, znotraj nje ostaja nemir, nezadovoljstvo in tesnoba.

Svojo izobraževanje je začela iz želje, da si pozdravi telo, a je kmalu ugotovila, da samo s prehrano in znanstveno dokazanimi prijemi, ni dosegla željenega učinka. Vse skupaj jo je vodilo v raziskovanje psihologije človeških odnosov in poglabaljanje v emocionalna stanja in njihovih vplivov na delovanje organizma. 

Po zaključenem študiju je svojo kariero začela v Londonu, kjer se je vzporedno učila od najvplivnejših trenerjev in govorcev na področju osebnostne transformacije. V Londonu se je seznanila tudi s tehniko Theta Healinga, ki temelji na energijskem zdravljenju telesa in duha s pomočjo Theta možganskih frekvenc. Theta Healing je postal eno izmed njenih najmočnejših orodij.

Svoje izobraževanje in izkušnje je nabirala še dodatni dve leti v Kanadi in Ameriki. Z vsakim letom je izboljševala in dodajala nove metode energijskega zdravljenja, ki so v največji meri plod njene intuicije in notranjega vodstva. Še vedno pa svoje delo rada združuje z znanostjo, kjer raziskuje predvsem tematike nevroplastičnosti in sposobnost delovanja različnih rastlin na našo zavest.

Njena največja posebnost pa ostaja, da se ne zadovolji z navideznimi rešitvami, ampak pri svojem delu z ljudmi vključuje globoke transformacijske tehnike za doseganje trajnih rezultatov.

KAJ PRAVIJO DRUGI O ENERGIJSKIH ZDRAVLJENJIH?

Program je zaprt.

Pogosto zastavljena vprašanja


Komu je program namenjen?

Program je namenjen vsem, ki si želite v svoje življenje privabiti več zavesti, višje vibracije in vsesplošno zdravje vašega organizma. Omejitev ni. Predznanje ni potrebno. Vse kar potrebujete, je vaša želja po rasti. Super je tudi, če ste oboroženi z vztrajnostjo, saj se največji učinki pokažejo z redno prakso.

Kaj sploh je "Energijsko zdravljenje"?

Energijsko zdravljenje je skupinska delavnica, kjer vam kot prevodnik energijsko pomagam vzpostaviti theta valovno frekvenco možganov (s Theta healing metodo) in s svojo zavestjo usmerim pretok višje energije v vaš fizični in energijski prostor. Na ta način lahko dosežemo, da je vaš celoten sistem um-telo-duša pretočen za najvišjo izvorno energijo in omogočeno je zdravljenje na čustvenem, mentalnem, duševnem in telesnem nivoju.

Ko ustvarimo energijski prostor čiste zavesti, lahko spreminjamo podzavestna prepričanja, čistimo blokade, aktiviramo čakre, sprožimo fizično zdravljenje telesa, pospešimo regeneracijo celic, vzpostavljamo nove nevropovezave, uravnamo hormonsko ravnovesje, zmanjšamo stres in vnetja v telesu itd. Največji rezultati se pokažejo ob rednem izvajanju, zato je delavnica organizirana vsak mesec.

Kaj je Theta Healing metoda?

Theta healing je energijska tehnika zdravljenja in meditacije, ki deluje na uporabi theta možganske frekvence, za katero je znanost potrdila, da nam omogoči prodor do naše podzavesti. Posebnost theta možganske frekvence je tudi v tem, da nam omogoča dostop do najvišje izvorne energije, ki že sama po sebi sproži zdravljenje. Hkrati nam dovoli, da pridemo do povsem novih pogledov na naš svet, prepoznamo višji pomen življenski situacij in dojamemo lekcije, ki se jih trenutno učimo. V svojih delavnicah uporabljam kombinacijo klasičnih Theta healing metod in svojih lastnih tehnik, ki sem se jih naučila inituativno tekom svojih 6-letnih izkušenj. 

Kdaj potekajo energijska zdravljenja in koliko časa trajajo?

Energijska zdravljenja bodo potekala enkrat mesečno, v večini primerov 2. ali 3. četrtek v mesecu ob 20h. Datumi so določeni za tri mesece vnaprej in jih že lahko najdete pod "Kurikulum programa". Vsako energijsko zdravljenje traja 90min in poteka preko Zoom klica. Na vsakem srečanju boste lahko postavili tudi vaša vprašanja.

Skupinskega zdravljenja se ne morem udeležiti v živo. Ali bo na voljo tudi posnetek?

Da, vsako zdravljenje bo posneto in dodano v seznam vsebin znotraj tega programa. Tako imate ves čas na enem mestu na voljo vse posnetke za nazaj.

Ali je učinek delavnice, če jo spremljam preko posnetka, enak, kot če bi jo spremljal v živo?

Da, energijsko delo na pozna časa in prostora, saj je izvedeno v tako imenovanem morfogenetičnem polju. Kadarkoli se boste priklopili na energijo, ki smo jo pričarali znotraj delavnice, jo boste čutili enako, kot če ste prisotni v živo. Tudi učinki so enaki.

Kako dolgo imam dostop do posnetkov in bonus vsebin?

Dostop do vse vsebine, ki ste jo zakupili, vam ostane tudi po preteku programa. Tako se lahko kadarkoli vrnete nazaj in ponovite vaje/zdravljenja.

Težko si predstavljam kako ta zdravljenja potekajo. Ali lahko kje vidim primer?

Seveda. V ta namen, sem v program že naložila demo energijsko zdravljenje za aktivacijo samozdravljenja telesa. Najdeš ga pod "Kurikulum programa" pod zavihkom DEMO MATERIAL.

Kakšni so učinki Energijskih zdravljenj?

Po lastnih izkušnjah vem, da so dolgotrajni učinki takšnih energijski zdravljenj na naš um, telo in duha res lahko neverjetni, a so hkrati zelo subjektivni in odvisni od posameznika. Nekaterim se učinki poznajo zelo hitro, spet drugim pa se lahko nekaj časa zdi, da niso občutili velike spremembe, a s časoma ko pogledajo nazaj, vidijo, da se počutijo popolnoma drugače. Velikokrat rečem, da ne obljubljam čudežev, niso pa izključeni! Tukaj ste na vrsti vi, da zavedevo testirate na sebi, saj samo vi veste kaj z vami resonira in kaj si vaše telo želi.

Ali se lahko vpišem samo v drugi ali tretji sklop programa?

Da. V program se lahko vpišete posamezno za vsak sklop posebej. Prijave za drugi sklop se bodo odprle v decembru, za zadnji sklop pa v marcu 2023. Pošlji mi povpraševanje na [email protected], da te opozorim, ko bodo prijave odprte.

Program je zaprt.

Se želiš pridružiti in znesek poravnati s plačilom na TR?

Piši na [email protected] in prejmi račun s QR kodo in bančnimi podatki.

Kontaktne informacije


Svetovanje, Taja Karner s.p.

Email: [email protected]

Facebook stran 
Instagram
Youtube kanal
LinkedIN

Uradna spletna stran: https://tajakarner.com