VABIM TE, DA SE MI PRIDRUŽIŠ PRI:

Zdravljenju srca in naših odnosov z najbližnjimi.

Zdravljenju našega odnosa do denarja in oblija.

Zdravljenju telesa in našega odnosa do telesa.


Z NAMENOM, DA:

 • Poglobiš občutke ljubezni.

 • K sebi sprejmeš več obilja.

 • Pozdraviš neravnovesja v svojem telesu.

 • Okrepiš glas intuicije.

 • Pridobiš več samozavesti.

 • Prekineš nezaželjene družinske vzorce.

 • Se osvobodiš mentalnih omejitev.

 • Se naučiš kreirati svoje življenje.

 • Poglobiš svoje zavedanje.

 • Poglobiš sposobnost meditiranja in sproščenosti.

 • Spet najdeš sebe.

 • Se naučiš dnevno vračati k sebi.


Začnemo 15. septembra!

Hej! Si za, da gremo skupaj korak globje?

Branje knjig in gledanje videov za osebnostno rast je super, ampak naše življenje se zares spremeni šele takrat, ko vsakodnevno spreminjamo naše vedenjske vzorce in način razmišljanja. Ker pa so določeni vzorci ukoreninjeni v našo podzavest, je težko narediti spremembe samo s trudom in motivacijo. Če naša sprememba ni dovolj globoka, se takoj, ko pade motivacija, vrnemo nazaj v isti vzorec. Saj poznaš tisti neprijeten občutek, ko se trudiš in trudiš, na koncu pa izgleda kot da se nič ni izboljšalo. No, obstaja tudi druga realnost.

Čas je za prekinitev starih vzorcev in kreiranje nove realnosti!


Ljudje smo izjemno močna bitja, ki imamo sposobnost, da si kreiramo svojo realnost in izkoristimo zakon privlačnosti v svoj prid. A moč za kreacijo dobimo šele, ko smo sposobni pogledati nad stare vzorce, prepoznati od kje izvirajo in jih zavestno prekiniti. To se sliši lepo na papirju, v praksi pa je bistveno težje, če se tega lotimo sami. V želji, da vas podprem na tej poti, odpiram vrata v drugo sezono Skupinskih energijskih zdravljenj, kjer bomo združili moči in skupaj zavestno kreirali življenje, kot si ga želimo!PROGRAM JE SESTAVLJEN IZ TREH SKLOPOV PO 3 MESECE:

I. SKLOP (15.9.-15.12.2022):
MANIFESTACIJA LJUBEZNI II. SKLOP (januar-marec 2023):
MANIFESTACIJA OBILJAIII. SKLOP (april-junij 2023):
MANIFESTACIJA ZDRAVJAI. SKLOP (15.9.-15.12.2022): MANIFESTACIJA LJUBEZNI 


Prvi sklop energijskih zdravljenj bo namenjen zdravljenju našega srce in odnosov z najbljižnimi. Poglobili se bomo v pravila, ki smo jih tekom življenja ponotranjili o ljubezni in preverili kaj vse nam onemogoča, da bi k sebi sprejeli ljubezen. Prvo zdravljenje bo namenjeno poglobitvi ljubezni do sebe, oktobra bomo zdravili naš odnos s partnerjem (ali preteklimi partnerji), v novembru pa bomo odprli naše družinske odnose z namenom, da svojim staršem odpustimo, kar je še ostalo zamer. Namen prvega sklopa je, da izboljšamo odnose, spustimo zidove, pozdravimo bolečine v srcu, obudimo vero v ljubezen ter v svojem telesu začutimo varnost in toplino.II. SKLOP (januar-marec 2023): MANIFESTACIJA OBILJA

Ob vstopu v novo leto je naša zavest bolj odprta za privabljanje novega, zato bomo to izkoristili za manifestacijo obilja. Poglobili se bomo v naš odnos do denarja in obilja, ki je v veliki meri odvisen od tega ali se počutimo vredne in dovolj dobre. Čeprav bomo zdravili naš odnos do materialnega sveta, se bomo precej poglobili tudi v naše dojemanje svoje vrednosti in zmogljivosti sprejemanja. Preverili bomo kakšen je naš odnos do denarja, kako z njim ravnamo, kako se denar v naših rokah počuti in kakšna so naša prepričanja o denarju. Ta bomo z energijskimi zdravljenji spremenili v višjo resnico in ponotranjili zavedanje, da smo vredni bogastva.III. SKLOP (april-junij 2023): MANIFESTACIJA ZDRAVJA


Pomlad je čas, ko naše telo potrebuje dodatno podporo v prehodu v poletni čas, hkrati pa je to primeren čas za spremembe. To bomo izkoristili na način, da boste poleg energijskih zdravljenj, ki bodo te tri mesece bolj telesna, dobili tudi praktična navodila in nasvete za bolj vitalno telo. Tukaj bo prav prišel moj primarni poklic mag. molekularne nutricionistike. Namen tega meseca je, da postanemo s svojim telesom najboljši prijatelji in da izkoristimo moč zdravljenja, ki nam je prirojena. Z energijskimi zdravljenji bomo sprožili fizično zdravljenje telesa, pospešili regeneracijo celic, uravnali hormonsko ravnovesje, zmanjšali vnetne procese v teles, sprožili izločanje rakavih in mutagenih celic itd. Čudežev ne garantiram, niso pa izključeni. ;)

VSAK MESEC VSEBUJE:
1x ENERGIJSKO ZDRAVLJENJE (v živo preko Zoom-a, 90 min)


Energijska zdravljenja vam najlažje predstavim kot zelo globoke meditacije, kjer vaš um umirimo v theta stanje (po metodi Theta healing-a). To je stanje polno uvidov, AHA momentov in novih spoznanj. Poleg tega je znanstveno dokazano, da lahko v theta frekvencah zavestno spreminjamo podzavestne vzorce naših možganov, zato je njihov učinek na naše življenje zelo močan. Ker pa smo ljudje v prvi fazi fizična bitja, bomo v času skupinskih srečanj v proces vključili celo telo. Tako bom energijskim zdravljenjem po potrebi dodala dihalne vaje, mantre, mudre, prosto pisanje, izražanje čustev, gibanje in stresanje telesa itd. Srečanja so torej kot "kinder surprise", nikoli ne veš kaj točno nas tisti dan čaka, vsakič znova pa je čarobno in neopisljivo. :)


1x VODENO JUTRANJO RUTINO (posnetek, 15-25 min)


Če želimo neko spremembo usidrati v naš vsak dan, je nujno, da poleg zavedanja, vključimo še redno prakso. V ta namen, boste enkrat mesečno dobili posnetek jutranje rutine, ki bo prilagojena tematiki tistega meseca. Ta bo vedno nežna in preprosta, sestavljena iz meditacije, zavestnega dihanja, nežnega gibanja telesa in zavestnega čutenja. Namen rutine je, da jo izvajate vsak dan ali vsaj parkrat tedensko. To je super način, da ostajate v stiku sami s sabo in se naučite redne duhovne prakse, ki na dolgi rok prinese neverjetne rezultate.


VAJE ZA SAMOSPOZNAVNJE (v pisni obliki)


Vsak mesec boste malce raziskovali po vaši vzorcih, načinih razmišljanja in delovanja s pomočjo vprašanj in prostega pisanja. Preden se bomo lotili energijskega zdravljenja, boste vodeni v procesu samospoznavanja, kar lahko bogato pripomore k razumevanju samega sebe.


PODPORO DRUGIH ČLANOV V FACEBOOK SKUPINI


Za člane programa bom odprla Facebook skupino, kjer boste lahko drug z drugim delili vaše izkušnje, spoznanja, postavili vprašanje, se povezali z enako mislečimi in spletli nove prijateljske vezi.
BONUS!
V vsakem sklopu se nam bo pridružil poseben gost, specialist za takratno tematiko, s katerim bomo imela intervju v živo preko Zoom klica. Gostu boste lahko postavili tudi vaša vprašanja.Poseben gost 1. sklopa o ljubezni bo:

Urban Urbanc
Avtor, predavatelj in svetovalec za partnerske odnoseZ Urbanom bova združila moči in vam iz ženske in moške perspektive odgovorila na čim več vprašanj o zavestnem partnerstvu.

Več o Urbanu: https://www.bitjeluci.com
Facebook stran: https://www.facebook.com/DobraMisel
Instagram: https://www.instagram.com/urban_urbanc/


Program je zaprt.

Se želiš pridružiti in znesek poravnati s plačilom na TR?

Piši na [email protected] in prejmi račun s QR kodo in bančnimi podatki.

!! ZA PRIMERJAVO: cena 1x individualno energijsko zdravljenje = 180€, tukaj pa dobite kar 10 skupinskih energijskih zdravljenj! :)


Ravno prav vodenja, da čutiš podporo.

Brez pritiskov, da ohraniš svobodo.


Vem, da je življenje polno raznorazni stvari, zato ti želim ponudi nekaj, kjer dobiš vso podporo, ki jo potrebuješ in hkrati obdržiš svobodo. Tekom programa imamo torej mesečne točke, kjer se skupaj resetiramo in poravnamo (energijsko zdravljenje). Preostanek meseca pa je vsak svoj šef in si lahko zase prilagodi tempo in intenziteto glede na potrebe. V kolikor pa imaš željo po dodatnem sodelovanju, je temu namenjena podporna FB skupina.

Taja Karner, dipl. biokemičarka in mag. molekularne nutricionistike

Energijska zdravilka (Theta Healing), intuitivna mentorica, inštuktorica sensualne vadbe za ženske.


Taja je po diplomi iz Biokemije na Ljubljanski fakulteti za Kemijo svojo pot nadaljevala na magisteriju Molekularne nutricionistike na Danskem. 

Po zaključenem prvem letu, jo je pot peljala na prakso v Toronto, Kanado, kjer se je začelo njeno popotovanje v globino lastne duše. Ugotovila je namreč, da ne glede na to, kje na svetu se nahaja, znotraj nje ostaja nemir, nezadovoljstvo in tesnoba.

Svojo izobraževanje je začela iz želje, da si pozdravi telo, a je kmalu ugotovila, da samo s prehrano in znanstveno dokazanimi prijemi, ni dosegla željenega učinka. Vse skupaj jo je vodilo v raziskovanje psihologije človeških odnosov in poglabaljanje v emocionalna stanja in njihovih vplivov na delovanje organizma. 

Po zaključenem študiju je svojo kariero začela v Londonu, kjer se je vzporedno učila od najvplivnejših trenerjev in govorcev na področju osebnostne transformacije. V Londonu se je seznanila tudi s tehniko Theta Healinga, ki temelji na energijskem zdravljenju telesa in duha s pomočjo Theta možganskih frekvenc. Theta Healing je postal eno izmed njenih najmočnejših orodij.

Svoje izobraževanje in izkušnje je nabirala še dodatni dve leti v Kanadi in Ameriki. Z vsakim letom je izboljševala in dodajala nove metode energijskega zdravljenja, ki so v največji meri plod njene intuicije in notranjega vodstva. Še vedno pa svoje delo rada združuje z znanostjo, kjer raziskuje predvsem tematike nevroplastičnosti in sposobnost delovanja različnih rastlin na našo zavest.

Njena največja posebnost pa ostaja, da se ne zadovolji z navideznimi rešitvami, ampak pri svojem delu z ljudmi vključuje globoke transformacijske tehnike za doseganje trajnih rezultatov.

KAJ PRAVIJO DRUGI O ENERGIJSKIH ZDRAVLJENJIH?

Program je zaprt.

Pogosto zastavljena vprašanja


Komu je program namenjen?

Program je namenjen vsem, ki si želite v svoje življenje privabiti več zavesti, višje vibracije in vsesplošno zdravje vašega organizma. Omejitev ni. Predznanje ni potrebno. Vse kar potrebujete, je vaša želja po rasti. Super je tudi, če ste oboroženi z vztrajnostjo, saj se največji učinki pokažejo z redno prakso.

Kaj sploh je "Energijsko zdravljenje"?

Energijsko zdravljenje je skupinska delavnica, kjer vam kot prevodnik energijsko pomagam vzpostaviti theta valovno frekvenco možganov (s Theta healing metodo) in s svojo zavestjo usmerim pretok višje energije v vaš fizični in energijski prostor. Na ta način lahko dosežemo, da je vaš celoten sistem um-telo-duša pretočen za najvišjo izvorno energijo in omogočeno je zdravljenje na čustvenem, mentalnem, duševnem in telesnem nivoju.

Ko ustvarimo energijski prostor čiste zavesti, lahko spreminjamo podzavestna prepričanja, čistimo blokade, aktiviramo čakre, sprožimo fizično zdravljenje telesa, pospešimo regeneracijo celic, vzpostavljamo nove nevropovezave, uravnamo hormonsko ravnovesje, zmanjšamo stres in vnetja v telesu itd. Največji rezultati se pokažejo ob rednem izvajanju, zato je delavnica organizirana vsak mesec.

Kaj je Theta Healing metoda?

Theta healing je energijska tehnika zdravljenja in meditacije, ki deluje na uporabi theta možganske frekvence, za katero je znanost potrdila, da nam omogoči prodor do naše podzavesti. Posebnost theta možganske frekvence je tudi v tem, da nam omogoča dostop do najvišje izvorne energije, ki že sama po sebi sproži zdravljenje. Hkrati nam dovoli, da pridemo do povsem novih pogledov na naš svet, prepoznamo višji pomen življenski situacij in dojamemo lekcije, ki se jih trenutno učimo. V svojih delavnicah uporabljam kombinacijo klasičnih Theta healing metod in svojih lastnih tehnik, ki sem se jih naučila inituativno tekom svojih 6-letnih izkušenj. 

Kdaj potekajo energijska zdravljenja in koliko časa trajajo?

Energijska zdravljenja bodo potekala enkrat mesečno, v večini primerov 2. ali 3. četrtek v mesecu ob 20h. Datumi so določeni za tri mesece vnaprej in jih že lahko najdete pod "Kurikulum programa". Vsako energijsko zdravljenje traja 90min in poteka preko Zoom klica. Na vsakem srečanju boste lahko postavili tudi vaša vprašanja.

Skupinskega zdravljenja se ne morem udeležiti v živo. Ali bo na voljo tudi posnetek?

Da, vsako zdravljenje bo posneto in dodano v seznam vsebin znotraj tega programa. Tako imate ves čas na enem mestu na voljo vse posnetke za nazaj.

Ali je učinek delavnice, če jo spremljam preko posnetka, enak, kot če bi jo spremljal v živo?

Da, energijsko delo na pozna časa in prostora, saj je izvedeno v tako imenovanem morfogenetičnem polju. Kadarkoli se boste priklopili na energijo, ki smo jo pričarali znotraj delavnice, jo boste čutili enako, kot če ste prisotni v živo. Tudi učinki so enaki.

Kako dolgo imam dostop do posnetkov in bonus vsebin?

Dostop do vse vsebine, ki ste jo zakupili, vam ostane tudi po preteku programa. Tako se lahko kadarkoli vrnete nazaj in ponovite vaje/zdravljenja.

Težko si predstavljam kako ta zdravljenja potekajo. Ali lahko kje vidim primer?

Seveda. V ta namen, sem v program že naložila demo energijsko zdravljenje za aktivacijo samozdravljenja telesa. Najdeš ga pod "Kurikulum programa" pod zavihkom DEMO MATERIAL.

Kakšni so učinki Energijskih zdravljenj?

Po lastnih izkušnjah vem, da so dolgotrajni učinki takšnih energijski zdravljenj na naš um, telo in duha res lahko neverjetni, a so hkrati zelo subjektivni in odvisni od posameznika. Nekaterim se učinki poznajo zelo hitro, spet drugim pa se lahko nekaj časa zdi, da niso občutili velike spremembe, a s časoma ko pogledajo nazaj, vidijo, da se počutijo popolnoma drugače. Velikokrat rečem, da ne obljubljam čudežev, niso pa izključeni! Tukaj ste na vrsti vi, da zavedevo testirate na sebi, saj samo vi veste kaj z vami resonira in kaj si vaše telo želi.

Ali se lahko vpišem samo v drugi ali tretji sklop programa?

Da. V program se lahko vpišete posamezno za vsak sklop posebej. Prijave za drugi sklop se bodo odprle v decembru, za zadnji sklop pa v marcu 2023. Pošlji mi povpraševanje na [email protected], da te opozorim, ko bodo prijave odprte.

Program je zaprt.

Se želiš pridružiti in znesek poravnati s plačilom na TR?

Piši na [email protected] in prejmi račun s QR kodo in bančnimi podatki.

Kontaktne informacije


Svetovanje, Taja Karner s.p.

Email: [email protected]

Facebook stran 
Instagram
Youtube kanal
LinkedIN

Uradna spletna stran: https://tajakarner.com