PROGRAM JE ZATE, ČE ŽELIŠ:


 • Poglobiti ljubezen do sebe.

 • Prepoznati in opustiti podzavestne vzorce, ki ti preprečujejo globoko ljubezen.

 • Zapreti vrata preteklosti in energijsko očistiti karmične odnose iz preteklosti.

 • Se dvigniti v novo realnost dojemanja in sprejemanja ljubezni.

 • Izboljšati dinamiko partnerstva in kultivirati bolj zdrav odnos.

 • Poceliti svoje srce.

 • Prekiniti nezaželjene družinske vzorce.

 • Izboljšati svoj odnos do staršev in do njih ponovno začutiti čisto ljubezen.

 • Poglobiti zavedanje o sebi in se spoznati na globjem nivoju.
Ves material je posnet v vnaprej, kar vam v procesu izvajanja omogoča, da se lahko povsem prilagodite lastnemu urniku.

Hej! Si za, da gremo skupaj korak globje?

Branje knjig in gledanje videov za osebnostno rast je super, ampak naše življenje se zares spremeni šele takrat, ko vsakodnevno spreminjamo naše vedenjske vzorce in način razmišljanja. Ker pa so določeni vzorci ukoreninjeni v našo podzavest, je težko narediti spremembe samo s trudom in motivacijo. Če naša sprememba ni dovolj globoka, se takoj, ko pade motivacija, vrnemo nazaj v isti vzorec. Saj poznaš tisti neprijeten občutek, ko se trudiš in trudiš, na koncu pa izgleda kot da se nič ni izboljšalo. No, obstaja tudi druga realnost.

Čas je za prekinitev starih vzorcev in kreiranje nove realnosti!


Ljudje smo izjemno močna bitja, ki imamo sposobnost, da si kreiramo svojo realnost in izkoristimo zakon privlačnosti v svoj prid. A moč za kreacijo dobimo šele, ko smo sposobni pogledati nad stare vzorce, prepoznati od kje izvirajo in jih zavestno prekiniti. To se sliši lepo na papirju, v praksi pa je bistveno težje, če se tega lotimo sami. V želji, da vas podprem na tej poti, odpiram vrata v drugo sezono Skupinskih energijskih zdravljenj, kjer bomo združili moči in skupaj zavestno kreirali življenje, kot si ga želimo!Program je zaprt.

PROGRAM JE SESTAVLJEN IZ TREH PODROČJI:


LJUBEZEN DO SEBE
 • NAŠ ODNOS DO LJUBEZNI
 • LJUBEZEN DO SEBE V PRAKSI
 • ZDRAVLJENJE NOTRANJIH OTROK

PARTNERSKI ODNOSI
 • ČIŠČENJE TEŽE PRETEKLOSTI
 • ZAKLJUČEVANJE VZORCEV
 • ODPIRANJE ZA GLOBJO LJUBEZEN
DRUŽINSKI ODNOSI
 • ČIŠČENJE DRUŽINSKE KARME
 • ZDRAVLJENJE ODNOSA Z MAMO IN OČETOM
 • POSTAVLJANJE NOVE DINAMIKE

LJUBEZEN DO SEBE:


Prva tematika programa je osnova na kateri temeljijo vsi nadaljnji odnosi - ljubezen do sebe. Spoznali boste kako poglobiti ljubezen do sebe v praksi, kako se soočati z bolečino notranjih otrok in kaj vas je življenje naučilo o ljubezni. Tekom energijskega zdravljenja boste poglobili čutenje ljubezni do sebe in pozdravili notranje otroke, ki so utrpeli pomanjkanje. Pridobili boste tehnike in vodenje, ki vam bo v korist kadarkoli bo v življenju težko in boste potrebovali olajšanje ter sprostitev.PARTNERSKI ODNOSI:

Pri partnerskih odnosih bomo sprva pogledali v preteklost in ozavestili vse dogodke, ki so še vedno čustveno vpisani v naše polje in nas nekje globoko morda še vedno obremenjujejo. Ta teža preteklosti namreč velikokrat privabi strah, da se ne bodo podobne situacije ponovile in tako jih nezavedno kličemo v svojo realnost. Naša naloga bo, da prekinemo vezi iz preteklosti in zapremo vrata dogodkov, ki so nas zaznamovali. Očistili bomo svoje polje, zaključili karmične dolgove in naredili prostor za vstop novih višjih energij ljubezni v naše življenje. Ključ tega meseca bo sprememba v naši notranji vibraciji in dvig nad boleče stare vzorce, da lahko v življenje prikličemo ljubezen, kot si jo želimo.DRUŽINSKI ODNOSI:


V sklopu družinskih odnosev boste našli daljši opis dinamike nižje ženske in moške energije, ki je prisotna v naši kulturi iz preteklosti in še vedno vidna pri večini naših staršev. Pri tem boste ozavestili kje se nahajate vi in vaša družina, da bo vaše razumevanje družinske dinamike poglobljeno. Tekom energijskega zdravljenja pa se bomo iz teh vzorcev zavestno dvignili in jih že tekom meditacije začeli s spreminjanjem. Material v tem sklopu vam bo pomagal, da pridobite nove uvide v vaše podzavestne vzorce in s tem pridobite več moči, da jih zavestno in dosledno spremenite v vašo prid.

VSAKO PODROČJE VSEBUJE:SKUPNO PROGRAM ZAJEMA:

3x ENERGIJSKO ZDRAVLJENJE (video posnetek, 90 min)


Energijska zdravljenja vam najlažje predstavim kot zelo globoke meditacije, kjer vaš um umirimo v theta stanje (po metodi Theta healing-a). To je stanje polno uvidov, AHA momentov in novih spoznanj. Poleg tega je znanstveno dokazano, da lahko v theta frekvencah zavestno spreminjamo podzavestne vzorce naših možganov, zato je njihov učinek na naše življenje zelo močan. Vsako energijsko zdravljenje je kot "kinder surprise", nikoli ne veš kaj točno te čaka, vsakič znova pa je čarobno in neopisljivo. Energijska zdravljenja lahko ponavaljete večkrat. So super orodje, ki vam kadarkoli pomaga, da se dvignete nad situacije, ki se vam dogajajo.3x VODENO JUTRANJO RUTINO (video ali avdio posnetek, 15-20 min)


Če želimo neko spremembo usidrati v naš vsak dan, je nujno, da poleg zavedanja, vključimo še redno prakso. V ta namen dobite tudi 3 posnetke jutranje rutine, ki so si med sabo različni, tako da lahko pri sebi preverite kaj vam zjutraj najbolj ustreza. Vsaka jutranja rutina je nežna in preprosta, sestavljena iz meditacije, zavestnega dihanja, nežnega gibanja telesa in zavestnega čutenja. Namen rutine je, da jo izvajate vsak dan ali vsaj parkrat tedensko. To je super način, da ostajate v stiku sami s sabo in se naučite redne duhovne prakse, ki na dolgi rok prinese neverjetne rezultate.3x VAJE ZA SAMOSPOZNAVNJE (v pisni obliki)


Pri vsaki tematike boste malce raziskovali po vaši vzorcih, načinih razmišljanja in delovanja s pomočjo vprašanj in prostega pisanja. Vaje za samospoznavanje vam svetujem izvajati preden se lotile energijskega zdravljenja, ker lahko bogato pripomore k razumevanju samega sebe in poglobi proces med meditacijo.BONUS: Posnetek intervjuja z gostom (90 min)

Urban Urbanc
Avtor, predavatelj in svetovalec za partnerske odnoseZ Urbanom sva združila moči in vam iz ženske in moške perspektive odgovorila na čim več vprašanj o zavestnem partnerstvu.

Več o Urbanu: https://www.bitjeluci.com
Facebook stran: https://www.facebook.com/DobraMisel
Instagram: https://www.instagram.com/urban_urbanc/

Program je zaprt.

Kurikulum programa

  Navodila za izvajanje
Na voljo v dnevi
dnevi po vpisu
  DEMO MATERIAL
Na voljo v dnevi
dnevi po vpisu
  LJUBEZEN DO SEBE
Na voljo v dnevi
dnevi po vpisu
  PARTNERSKI ODNOSI
Na voljo v dnevi
dnevi po vpisu
  DRUŽINSKI ODNOSI
Na voljo v dnevi
dnevi po vpisu
  BONUS: Zaključek leta 2022
Na voljo v dnevi
dnevi po vpisu
Taja Karner, dipl. biokemičarka in mag. molekularne nutricionistike

Energijska zdravilka (Theta Healing), intuitivna mentorica, inštuktorica sensualne vadbe za ženske.


Taja je po diplomi iz Biokemije na Ljubljanski fakulteti za Kemijo svojo pot nadaljevala na magisteriju Molekularne nutricionistike na Danskem. 

Po zaključenem prvem letu, jo je pot peljala na prakso v Toronto, Kanado, kjer se je začelo njeno popotovanje v globino lastne duše. Ugotovila je namreč, da ne glede na to, kje na svetu se nahaja, znotraj nje ostaja nemir, nezadovoljstvo in tesnoba.

Svojo izobraževanje je začela iz želje, da si pozdravi telo, a je kmalu ugotovila, da samo s prehrano in znanstveno dokazanimi prijemi, ni dosegla željenega učinka. Vse skupaj jo je vodilo v raziskovanje psihologije človeških odnosov in poglabaljanje v emocionalna stanja in njihovih vplivov na delovanje organizma. 

Po zaključenem študiju je svojo kariero začela v Londonu, kjer se je vzporedno učila od najvplivnejših trenerjev in govorcev na področju osebnostne transformacije. V Londonu se je seznanila tudi s tehniko Theta Healinga, ki temelji na energijskem zdravljenju telesa in duha s pomočjo Theta možganskih frekvenc. Theta Healing je postal eno izmed njenih najmočnejših orodij.

Svoje izobraževanje in izkušnje je nabirala še dodatni dve leti v Kanadi in Ameriki. Z vsakim letom je izboljševala in dodajala nove metode energijskega zdravljenja, ki so v največji meri plod njene intuicije in notranjega vodstva. Še vedno pa svoje delo rada združuje z znanostjo, kjer raziskuje predvsem tematike nevroplastičnosti in sposobnost delovanja različnih rastlin na našo zavest.

Njena največja posebnost pa ostaja, da se ne zadovolji z navideznimi rešitvami, ampak pri svojem delu z ljudmi vključuje globoke transformacijske tehnike za doseganje trajnih rezultatov.

KAJ PRAVIJO DRUGI O ENERGIJSKIH ZDRAVLJENJIH?

Program je zaprt.

Pogosto zastavljena vprašanja


Komu je program namenjen?

Program je namenjen vsem, ki si želite v svoje življenje privabiti več zavesti, višje vibracije in vsesplošno zdravje vašega organizma. Omejitev ni. Predznanje ni potrebno. Vse kar potrebujete, je vaša želja po rasti. Super je tudi, če ste oboroženi z vztrajnostjo, saj se največji učinki pokažejo z redno prakso.

Kaj sploh je "Energijsko zdravljenje"?

Energijsko zdravljenje je globoka vodena meditacija in proces vizualizacije, kjer vam kot prevodnik energijsko pomagam vzpostaviti theta valovno frekvenco možganov (s Theta healing metodo) in s svojo zavestjo usmerim pretok višje energije v vaš fizični in energijski prostor. Na ta način lahko dosežemo, da je vaš celoten sistem um-telo-duša pretočen za najvišjo izvorno energijo in omogočeno je zdravljenje na čustvenem, mentalnem, duševnem in telesnem nivoju.

Ko ustvarimo energijski prostor čiste zavesti, lahko spreminjamo podzavestna prepričanja, čistimo blokade, aktiviramo čakre, sprožimo fizično zdravljenje telesa, pospešimo regeneracijo celic, vzpostavljamo nove nevropovezave, uravnamo hormonsko ravnovesje, zmanjšamo stres in vnetja v telesu itd.

Kaj je Theta Healing metoda?

Theta healing je energijska tehnika zdravljenja in meditacije, ki deluje na uporabi theta možganske frekvence, za katero je znanost potrdila, da nam omogoči prodor do naše podzavesti. Posebnost theta možganske frekvence je tudi v tem, da nam omogoča dostop do najvišje izvorne energije, ki že sama po sebi sproži zdravljenje. Hkrati nam dovoli, da pridemo do povsem novih pogledov na naš svet, prepoznamo višji pomen življenski situacij in dojamemo lekcije, ki se jih trenutno učimo. V svojih delavnicah uporabljam kombinacijo klasičnih Theta healing metod in svojih lastnih tehnik, ki sem se jih naučila inituativno tekom svojih 6-letnih izkušenj. 

Ali je učinek energijskega zdravljenja, ki ga spremljam preko posnetka, enak, kot če bi ga spremljal v živo?

Da, energijsko delo ne pozna časa in prostora, saj je izvedeno v tako imenovanem morfogenetičnem polju. Kadarkoli se boste priklopili na energijo, ki smo jo pričarali na posnetku, jo boste čutili enako, kot če ste prisotni v živo. Tudi učinki so enaki.

V kolikšnem času lahko izvedem celoten program?
Čeprav bi po materialu sodeč lahko sklepali, da lahko vso vsebino predelate v kratkem času, vam vseeno priporočam, da si rezervirate 3 mesece. Vsako področje naj bo namenjena enemu mesecu, v katerem si daste čas za temeljito integracijo. Če želite bolj intenzivno in kratko varianto, pa si lahko razporedite področja tudi na varianto 1 teden - eno področje ali pa si vzamete 2 tedna za eno področje. To je na vas.

Ali moram slediti vrstnemu redu, kot je določen v kurikulumu programa?
Ne. Področja so vsa med sabo prepletena, a ni nujno, da greste po vrstnem redu, kot je napisan. Poslušajte svojo intuicijo in najdite najboljšo varianto zase.

Kako dolgo imam dostop do posnetkov in bonus vsebin?

Dostop do vse vsebine, ki ste jo zakupili, imate dokler obstajam in obstaja moja šola. :) Tako se lahko kadarkoli vrnete nazaj in ponovite vaje/zdravljenja.

Težko si predstavljam kako ta zdravljenja potekajo. Ali lahko kje vidim primer?

Seveda. V ta namen, sem v program že naložila demo energijsko zdravljenje za aktivacijo samozdravljenja telesa. Najdeš ga pod "Kurikulum programa" pod zavihkom DEMO MATERIAL.

Kakšni so učinki Energijskih zdravljenj?

Po lastnih izkušnjah vem, da so dolgotrajni učinki takšnih energijski zdravljenj na naš um, telo in duha res lahko neverjetni, a so hkrati zelo subjektivni in odvisni od posameznika. Nekaterim se učinki poznajo zelo hitro, spet drugim pa se lahko nekaj časa zdi, da niso občutili velike spremembe, a s časoma ko pogledajo nazaj, vidijo, da se počutijo popolnoma drugače. Velikokrat rečem, da ne obljubljam čudežev, niso pa izključeni! Tukaj ste na vrsti vi, da zavedevo testirate na sebi, saj samo vi veste kaj z vami resonira in kaj si vaše telo želi.


Program je zaprt.

Kontaktne informacije


Svetovanje, Taja Karner s.p.

Email: [email protected]

Facebook stran 
Instagram
Youtube kanal
LinkedIN

Uradna spletna stran v angleščini: https://tajakarner.com