Za to življenje smo dobili samo eno telo, v katerem bivamo in okušamo ta svet.

Kako bomo ravnali z njim, je odvisno od nas.

Pa vendar... Zakaj ne naredimo to, kar vemo, da je zdravo?

Kaj nam preprečuje, da bi zares skrbeli zase?

Zakaj motivacija tako hitro pade, da se hitro znajdemo v starih vzorcih?


V vsaki naši celici so podzavestni zapisi, ki so močnejši od naše volje.

Če želimo doseči trajne spremembe v naših navadah, se moramo spremembe lotiti celostno.

 • Naše telo in podzavestni možgani naših celic potrebujejo pripravo in uvajanje, da spremembe sprejmejo.

 • Naš um potrebuje močan zakaj, veliko vere in prepričanje, da se stanje lahko izboljša. Naša prepričanja namreč določujejo delovanje naših celic.

 • Naša duša mora biti prizemljena v telo, da energija po čakrah prosto teče in nas polni z življenjsko energijo. Z močnim pretokom energije in z močjo misli, lahko v telesu pospešimo proces samozdravljenja in regeneracije.


V tem programu, bomo naslovili vsa področja in poskrbeli zase na čisto novem nivoju kot ste bili vajeni do sedaj.

Čas je za spremembo, ki traja!

Pridruži se v 3-mesečnem holističnem programu za zdravje telesa, kjer bomo:


 • celostno in vsakodnovno skrbeli zase

 • se učili pravilno pristopiti k spremembi v prehrani/gibanju

 • se izobraževali o zdravem prehranjevanju in prehrambenih dodatkih

 • ozavestili pasti prehranske industrije

 • prepoznali moč misli in jo uporabili v našo korist

 • se izobraževali o biološkem vplivu prepričanj na delovanje naših celic

 • energijsko pospešili proces samozdravljenja, samoobnavljanja in regeneracije

 • energijsko odstranili blokade, ki nam preprečujejo, da bi zares skrbeli zase in vztrajali

 • energijsko spremenili podzavestna prepričanja, ki nam onemogočajo samozdravljenjeZačnemo v četrtek, 6. aprila 2023!

Hej! Pomlad je tukaj in telo potrebuje tvojo pozornost!V pomladnih mesecih, ko se vse prebuja, se prebuja tudi naše telo. To je letni čas, ko smo najbolj dovzetni za spremembe in jih tudi najlažje vpeljemo. A v poplavi informacij in idej, kaj vse bi bilo dobro narediti za naše zdravje, se velikokrat preobremenimo in na koncu ne uspemo narediti trajnih sprememb. Skrb zase je kompleksnejše, kot se sprva zdi. Ni dovolj, da si želimo izboljšav in da si postavimo cilje. Pri procesu sprememb moramo vključiti telo, um in dušo hkrati.

Tukaj pa je "keč". Če združimo kombinacijo vsega in pritisnemo na prave gumbe, se telo lahko zelo hitro odzove in izboljša svoje delovanje. Čeprav ne morem obljubiti, da bodo ti prijemi delovali tudi pri vas, vam želim v tem programu predati svoje unikatno znanje in izkušnje, ki imajo potencial spremenit vaše dojemanje zdravja telesa in podpreti vaše telo v procesu samozdravljenja.


Vsebina programa bo pravi preplet znanosti in duhovnosti


Kot dipl. biokemičarka in mag. molekularne nutricionistike cenim znanost in se še vedno rada zatekam v prebiranje raziskav, v katerih iščem pomembne informacij za svoje zdravje. A čeprav sem se za to izobrazbo odločila z razlogom, da premagam zdravstvene težave, samo s prehrano nisem dosegla željenega učinka. Šele ko sem se začela odpirati za duhovnost, sprejemati svoja čustva in z energijskimi zdravljenji spreminjat svoja podzavestna prepričanja, sem dosegla trajne izboljšave v svojem počutju in zdravju.

Prava pot zame ni samo ena, ampak je kombinacija vseh znanj in celosten pristop v skrbi zase. To pomeni, da vključimo klasično medicino kjer je potrebna, med tem ko celostno skrbimo za svoje telo s prehrano, gibanjem, s stikom z naravo in z vsemi alternativnimi oblikami zdravljenja, ki nas pokličejo. V želji, da vam svoje bogate izkušnje in zakladnico znanja predam v najučinkotivejši obliki, vas vabim na 3-mesečno popotovanje, kjer bomo skupaj razbijali podzavestne vzorce, skbeli za svoje telo, uvajali počasne spremembe v našem vsakdanu in vzpodbujali naše telo v procesu samozdravljenja telesa.TEMATIKE PROGRAMA:


 • BIOKEMIJA TELESA: Kako pripraviti svoje telo na spremembe in kako se lahko telo odzove

 • BOLEČINE V KRIŽU, HRBTU, VRATU, SKLEPIH: Kako se čustveno potlačevanje odraža na našem telesu

 • VEDENSKI VZORCI TELESA: Kako spremeniti vzorec, ki ga ponavljamo že celo življenje

 • ZDRAVA PREHRANA: Katere so glavne stvari na katere moramo biti pozorni

 • PREHRANSKA INDUSTRIJA: Pasti in manipulacija

 • PREHRAMBENI DODATKI: Kdaj, koliko in kateri

 • SAMOUNIČEVALSKA NAGNJENJA: Zakaj nosimo vzorce, s katerimi uničujemo svoje telo in kako se dvigniti nad njih

 • OBČUTKI KRIVDE: Kaj naredijo našemu telesu in iz kje izhajajoProgram je zaprt.

VSAK MESEC VSEBUJE:

1x ENERGIJSKO ZDRAVLJENJE (v živo preko Zoom-a, 90 min)


Energijska zdravljenja vam najlažje predstavim kot zelo globoke meditacije, kjer vaš um umirimo v theta stanje (po metodi Theta healing-a). To je stanje polno uvidov, AHA momentov in novih spoznanj. Poleg tega je znanstveno dokazano, da lahko v theta frekvencah zavestno spreminjamo podzavestne vzorce naših možganov, zato je njihov učinek na naše življenje zelo močan. Ker pa smo ljudje v prvi fazi fizična bitja, bomo v času skupinskih srečanj v proces vključili celo telo. Tako bom energijskim zdravljenjem po potrebi dodala dihalne vaje, mantre, mudre, prosto pisanje, izražanje čustev, gibanje in stresanje telesa itd. Srečanja so torej kot "kinder surprise", nikoli ne veš kaj točno nas tisti dan čaka, vsakič znova pa je čarobno in neopisljivo. :)


1x TEMATSKO PREDAVANJE
(v živo preko Zoom-a, 60-90 min)


Ker smo fizična bitja, je nujno, da za zdravje tudi fizično poskrbimo. Samo z energijskimi premiki in duhovnostjo, ne bomo desegli trajnih rezultatov. Ker je moje znanje na področju prehrane in delovanja telesa precej široko, se bom potrudila, da vam vsak mesec v predavanjih predam čim več koristnih informacij, ki jih boste lahko takoj vključili v vaš vsakdan. Možno bo tudi postavljanje vprašanj.


1x VODENO MEDITACIJA ZA POVEZOVANJE S TELESOM (avdio posnetek, 10-20 min)


Vsak mesec vas bo pričakala nova meditacija, ki bo namenjena povezovanju s telesom. Prejeli boste meditacijo namenjeno povezovanju z notranjostjo vašega telesa, da bomo povečali energijski pretok in da boste poslali svojo energijo v vsako celico v telesu. Drugi mesec boste prejeli meditacijo, ki vas bo vodila v negovanje zunanjega telesa. To je najučinkovitejše, ko naše telo negujemo s popolno zavestno predanostjo in smo pri negovanju pristotni z umom, dihom in s celotnim telesom. Tretjo meditacijo, kot tudi vrstni red njih, pa prepuščam sprotni inspiraciji. :)VAJE ZA SAMOSPOZNAVNJE (v pisni obliki)


Vsak mesec boste malce raziskovali po vaši vzorcih, načinih razmišljanja in delovanja s pomočjo vprašanj in prostega pisanja. Preden se bomo lotili energijskega zdravljenja, boste vodeni v procesu samospoznavanja, kar lahko bogato pripomore k razumevanju samega sebe.PODPORO DRUGIH ČLANOV V FACEBOOK SKUPINI


Za člane programa bom odprla Facebook skupino, kjer boste lahko drug z drugim delili vaše izkušnje, spoznanja, postavili vprašanje, se povezali z enako mislečimi in spletli nove prijateljske vezi.

BONUS!
Pridružila se nam bo posebna gostja, ki je skozi svoje življenjske izzive v zdravju, začutila moč misli in samozdravljenja. Srečanje bo potekalo v živo preko Zoom klica, tako da boste gostji lahko postavili tudi vaša vprašanja.


Posebna gostja programa o zdravju telesa bo:

Mojca Fatur, gledališka in filmska igralka z izjemno življensko zgodbo


Mojca Fatur je uspešna gledališka in filmska igralka, mami treh otrok, partnerica Klemna Slakonje in avtorica zbirke otroških knjih Osamljeni gaj.

Mojca se je že pri rosnih otroških letih v 4. in 6. letu spopadala z boleznijo aplastične anemije, zaradi katere je večino časa preživljanja na zdravjenju na hematološkem oddelku. Bolezen je uspešno premagala, a jo je življenje znova testiralo v odraslih letih, ko se je soočala z diagnozo "neozdravljive" bolezni mielodisplastičnega sindroma. Gre za bolezen, ki spada med krvna rakava obolenja, za katero je značilno slabo dozorevanje krvničk v kostnem mozgu. Mojca ni sprejela, da je bolezen neozdravljiva in se je lotila celostnega zdravljenja z vsemi možnimi alternativnimi prijemi, predvsem pa z močno voljo in pozitivnimi mislimi.

Nad njenimi rezultati so bili navdušeni tudi zdravniki, saj je s časom "čudežno" ozdravela. Pot do tja je bila vse prej kot lahka. Kaj vse je doživela, občutila, kako se je zadeve lotila in kaj se je iz procesa naučila, nam bo zaupala na intervjuju, ki ga boste lahko spremljali v živo preko Zoom-a. Mojci boste lahko postavili tudi vaša vprašanja.


Program je zaprt.

Se želiš pridružiti in znesek poravnati s plačilom na TR?

Piši na [email protected] in prejmi račun s QR kodo in bančnimi podatki.

Kurikulum programa

Taja Karner, dipl. biokemičarka in mag. molekularne nutricionistike

Energijska zdravilka (Theta Healing), intuitivna mentorica, inštuktorica sensualne vadbe za ženske.


Taja je po diplomi iz Biokemije na Ljubljanski fakulteti za Kemijo svojo pot nadaljevala na magisteriju Molekularne nutricionistike na Danskem. 

Po zaključenem prvem letu, jo je pot peljala na prakso v Toronto, Kanado, kjer se je začelo njeno popotovanje v globino lastne duše. Ugotovila je namreč, da ne glede na to, kje na svetu se nahaja, znotraj nje ostaja nemir, nezadovoljstvo in tesnoba.

Svojo izobraževanje je začela iz želje, da si pozdravi telo, a je kmalu ugotovila, da samo s prehrano in znanstveno dokazanimi prijemi, ni dosegla željenega učinka. Vse skupaj jo je vodilo v raziskovanje psihologije človeških odnosov in poglabaljanje v emocionalna stanja in njihovih vplivov na delovanje organizma. 

Po zaključenem študiju je svojo kariero začela v Londonu, kjer se je vzporedno učila od najvplivnejših trenerjev in govorcev na področju osebnostne transformacije. V Londonu se je seznanila tudi s tehniko Theta Healinga, ki temelji na energijskem zdravljenju telesa in duha s pomočjo Theta možganskih frekvenc. Theta Healing je postal eno izmed njenih najmočnejših orodij.

Svoje izobraževanje in izkušnje je nabirala še dodatni dve leti v Kanadi in Ameriki. Z vsakim letom je izboljševala in dodajala nove metode energijskega zdravljenja, ki so v največji meri plod njene intuicije in notranjega vodstva. Še vedno pa svoje delo rada združuje z znanostjo, kjer raziskuje predvsem tematike nevroplastičnosti in sposobnost delovanja različnih rastlin na našo zavest.

Njena največja posebnost pa ostaja, da se ne zadovolji z navideznimi rešitvami, ampak pri svojem delu z ljudmi vključuje globoke transformacijske tehnike za doseganje trajnih rezultatov.

KAJ PRAVIJO DRUGI O ENERGIJSKIH ZDRAVLJENJIH?

Program je zaprt.

Pogosto zastavljena vprašanja


Komu je program namenjen?

Program je namenjen vsem, ki si želite celostno poskrbeti za svoje telo in potrebujete vodstvo v skrbi zase. V programu boste dobili praktična navodila in veliko poglobljenjega znanja o delovanju našega telesa. Hkrati pa je program idealen za tiste, ki si želite prekiniti vzorce sabotiranja svojega telesa in občutkov krivda, ko ne skrbite za njega optimalno. Program naslavlja zdravje telesa iz čisto drugih zornih kotov, kot klasični prehranski ali fitnes programi.

Kaj sploh je "Energijsko zdravljenje"?

Energijsko zdravljenje je skupinska delavnica, kjer vam kot prevodnik energijsko pomagam vzpostaviti theta valovno frekvenco možganov (s Theta healing metodo) in s svojo zavestjo usmerim pretok višje energije v vaš fizični in energijski prostor. Na ta način lahko dosežemo, da je vaš celoten sistem um-telo-duša pretočen za najvišjo izvorno energijo in omogočeno je zdravljenje na čustvenem, mentalnem, duševnem in telesnem nivoju.

Ko ustvarimo energijski prostor čiste zavesti, lahko spreminjamo podzavestna prepričanja, čistimo blokade, aktiviramo čakre, sprožimo fizično zdravljenje telesa, pospešimo regeneracijo celic, vzpostavljamo nove nevropovezave, uravnamo hormonsko ravnovesje, zmanjšamo stres in vnetja v telesu itd.

Kaj je Theta Healing metoda?

Theta healing je energijska tehnika zdravljenja in meditacije, ki deluje na uporabi theta možganske frekvence, za katero je znanost potrdila, da nam omogoči prodor do naše podzavesti. Posebnost theta možganske frekvence je tudi v tem, da nam omogoča dostop do najvišje izvorne energije, ki že sama po sebi sproži zdravljenje. Hkrati nam dovoli, da pridemo do povsem novih pogledov na naš svet, prepoznamo višji pomen življenski situacij in dojamemo lekcije, ki se jih trenutno učimo. V svojih delavnicah uporabljam kombinacijo klasičnih Theta healing metod in svojih lastnih tehnik, ki sem se jih naučila inituativno tekom svojih 6-letnih izkušenj. 

Kdaj potekajo energijska zdravljenja in koliko časa trajajo?

Energijska zdravljenja bodo potekala enkrat mesečno, v večini primerov 2. ali 3. četrtek v mesecu ob 20h. Datumi bodo določeni sproti. Vsako energijsko zdravljenje traja 90min in poteka preko Zoom klica. Na vsakem srečanju boste lahko postavili tudi vaša vprašanja.

Skupinskega zdravljenja se ne morem udeležiti v živo. Ali bo na voljo tudi posnetek?

Da, vsako zdravljenje bo posneto in dodano v seznam vsebin znotraj tega programa. Tako imate ves čas na enem mestu na voljo vse posnetke za nazaj.

Ali je učinek delavnice, če jo spremljam preko posnetka, enak, kot če bi jo spremljal v živo?

Da, energijsko delo na pozna časa in prostora, saj je izvedeno v tako imenovanem morfogenetičnem polju. Kadarkoli se boste priklopili na energijo, ki smo jo pričarali znotraj delavnice, jo boste čutili enako, kot če ste prisotni v živo. Tudi učinki so enaki.

Kako dolgo imam dostop do posnetkov in bonus vsebin?

Dostop do vse vsebine, ki ste jo zakupili, vam ostane tudi po preteku programa. Tako se lahko kadarkoli vrnete nazaj in ponovite vaje/zdravljenja.

Težko si predstavljam kako ta zdravljenja potekajo. Ali lahko kje vidim primer?

Seveda. V ta namen, sem v program že naložila demo energijsko zdravljenje za aktivacijo samozdravljenja telesa. Najdeš ga pod "Kurikulum programa" pod zavihkom DEMO MATERIAL.

Kakšni so učinki Energijskih zdravljenj?

Po lastnih izkušnjah vem, da so dolgotrajni učinki takšnih energijski zdravljenj na naš um, telo in duha res lahko neverjetni, a so hkrati zelo subjektivni in odvisni od posameznika. Nekaterim se učinki poznajo zelo hitro, spet drugim pa se lahko nekaj časa zdi, da niso občutili velike spremembe, a s časoma ko pogledajo nazaj, vidijo, da se počutijo popolnoma drugače. Velikokrat rečem, da ne obljubljam čudežev, niso pa izključeni! Tukaj ste na vrsti vi, da zavedevo testirate na sebi, saj samo vi veste kaj z vami resonira in kaj si vaše telo želi.Program je zaprt.

Se želiš pridružiti in znesek poravnati s plačilom na TR?

Piši na [email protected] in prejmi račun s QR kodo in bančnimi podatki.

Kontaktne informacije


Svetovanje, Taja Karner s.p.

Email: [email protected]

Facebook stran 
Instagram
Youtube kanal
LinkedIN

Uradna spletna stran: https://tajakarner.com