Energijska Zdravljenja

Skupinske mesečne delavnice za aktivacijo celostnega energijskega zdravljenja

Pozdravljena druščina!

Vabim vas, da se mi pridružite na vodenih skupinskih delavnicah, kjer bomo s pomočjo globokih theta healing meditacij, dihalnih vaj in drugih tehnik sproščanja enkrat mesečno aktivirali celostno energijsko zdravljenje.


Kaj je "Energijsko zdravljenje"?

Energijsko zdravljenje je skupinska delavnica, kjer vam kot prevodnik energijsko pomagam vzpostaviti theta valovno frekvenco možganov (s Theta healing metodo) in s svojo zavestjo usmerim pretok višje energije v vaš fizični in energijski prostor. Na ta način lahko dosežemo, da je vaš celoten sistem um-telo-duša pretočen za najvišjo izvorno energijo in omogočeno je zdravljenje na čustvenem, mentalnem, duševnem in telesnem nivoju. Ko ustvarimo energijski prostor čiste zavesti, lahko spreminjamo podzavestna prepričanja, čistimo blokade, aktiviramo čakre, sprožimo fizično zdravljenje telesa, pospešimo regeneracijo celic, vzpostavljamo nove nevropovezave, uravnamo hormonsko ravnovesje, zmanjšamo stres in vnetja v telesu itd. Največji rezultati se pokažejo ob rednem izvajanju, zato je delavnica organizirana vsak mesec.


Kaj je Theta Healing metoda?

Theta healing je energijska tehnika zdravljenja in meditacije, ki deluje na uporabi theta možganske frekvence, za katero je znanost potrdila, da nam omogoči prodor do naše podzavesti. Posebnost theta možganske frekvence je tudi v tem, da nam omogoča dostop do najvišje izvorne energije, ki že sama po sebi sproži zdravljenje. Hkrati nam dovoli, da pridemo do povsem novih pogledov na naš svet, prepoznamo višji pomen življenski situacij in dojamemo lekcije, ki se jih trenutno učimo. V svojih delavnicah uporabljam kombinacijo klasičnih Theta healing metod in svojih lastnih tehnik, ki sem se jih naučila inituativno tekom svojih 5-letnih izkušenj.


Kako potekajo Energijska zdravljenja?

Energijsko zdravljenje bo vsakič potekalo malo drugače. Prilagojeno bo tematiki, takratni kolektivni energiji v svetu in energiji vas, prisotih na delavnici. Začeli bomo s kratkim teoretičnim uvodom, nato pa bo vsaka delavnica vsebovala kombinacijo različnih tehnik kot so: meditacija, vizualizacija, dihalne vaje, prosto pisanje, nežno gibanje in stresanje telesa ter različne mantre in mudre. Vsaka vaja bo vodena in preprosta, zato predznanje ni potrebno.


 

Kakšen je namen Energijski zdravljenj?

Namen skupinskih energijskih zdravljenj je, da vas energijsko podprem pri uvajanju sprememb v življenje in vam ponudim zelo efektivno in cenovno dostopno metodo za dvigovanje zavesti, umirjanje uma in poslušanje srca.


Moja želja je, da vam tekom mesečnih delavnic omogočim, da se:

 • postopoma vedno bolj odprete za čutenje in pretok energije
 • seznanite s tehnikami za izboljšanje počutja
 • izurite v vizualizaciji zdravljenja in manifestaciji ciljev
 • izurite v spreminjaju svojih prepričanj
 • naučite sami sebe voditi v procesu dvigovanja zavesti
 • povežete s svojo dušo
 • izklopite um in željo po kontroli
 • odprete zaupanju v življenje
 • dvignete v dojemanju vaših živjenjskih situacij in se naučite videnja višje slike
 • spoprijateljite z meditacijo
 • znebite iluzij o vlogi žrtve in prevzamete odgovornost za življenje v svoje roke

Komu so delavnice namenjene?

Delavnice so namenjen vsem, ki si želite v svoje življenje privabiti več zavesti, višje vibracije in vsesplošno zdravje vašega organizma. Omejitev ni. Vse kar potrebujete, je vaša želja po rasti. Super je tudi, če ste oboroženi z vztrajnostjo, saj se največji učinki pokažejo z redno prakso.


Kakšni so učinki Energijski zdravljenj?

Po lastnih izkušnjah vem, da so dolgotrajni učinki takšnih energijski zdravljenj na naš um, telo in duha res lahko neverjetni, a so hkrati zelo subjektivni in odvisni od posameznika. Nekaterim se učinki poznajo zelo hitro, spet drugim pa se lahko nekaj časa zdi, da niso občutili velike spremembe, a s časoma ko pogledajo nazaj, vidijo, da se počutijo popolnoma drugače. Na splošno pa garancije, da bo zadeva delovala na vas in vam prinesla vratolnomne spremembe, ni. Tukaj ste na vrsti vi, da zavedevo testirate na sebi, saj samo vi veste kaj z vami resonira in kaj si vaše telo želi. :)


Kaj pridobim, če postanem član mesečnih Energijskih zdravljenj?

Kot član imate vsak mesec znižano ceno za delavnico (redna cena 25€) - za vas je cena celotne članarine 22€/mesec. V spletni šoli boste imeli shranjene posnetke vseh Energijskih zdravljenj za nazaj, tako da jih boste lahko kadarkoli ponovili. Poleg mesečnih delavnic pa boste vsake toliko pockrljani s kakšnim bonus materialom (video, meditacije, vaje za samo spoznavanje).

Program je zaprt.

Pogosto zastavljena vprašanja


Ali se z vpisom zavežem k članarini za določeno obdobje?
Članarina se avtomatsko obnovi vsak mesec, a niste zavezani za specifično obdobje. Članarina se lahko prekliče kadarkoli. V kolikor želite prekiniti z mesečno članarino in to ne storite v pravem času, denarja za tisti mesec ne vračamo, lahko pa se odjavite za naslednjega.
Kdaj potekajo delavnice in koliko časa trajajo?
Delavnice potekajo predvidoma prvi teden v mesecu (oz. najkasneje do 10. v mesecu). Dan delavnice bo izbran sproti - v večini primerov bodo delavnice potekale v sredo ali v četrtek ob 20h. Vsaka delavnica traja 90min in poteka preko Zoom klica. Na vsakem srečanju boste lahko postavili tudi vaša vprašanja.
Skupinske delavnice se ne morem udeležiti v živo. Ali bo na voljo tudi posnetek?
Da, vsaka delavnica je posneta in dodana v seznam vsebin znotraj tega programa. Tako imate ves čas na enem mestu na voljo vse delavnice za nazaj. Tudi če se v program prijavite naknadno, vam bo omogočen ogled že opravljenih energijskih zdravljenj.
Ali je učinek delavnice, če jo spremljam preko posnetka, enak, kot če bi jo spremljal v živo?
Da, energijsko delo na pozna časa in prostora, saj je izvedeno v tako imenovanem morfogenetičnem polju. Kadarkoli se boste priklopili na energijo, ki smo jo pričarali znotraj delavnice, jo boste čutili enako, kot če ste prisotni v živo. Tudi učinki so enaki.
Kako dolgo imam dostop do posnetkov in bonus vsebin?
Dostop do vseh vsebin in posnetkov na platformi imate vse dokler ste član tega programa. V kolikor prekinete članarino, se s tem prekine tudi vaš dostop do vsebine.
Težko si predstavljam kako ta zdravljenja potekajo. Ali lahko prisostvujem brez, da se vpišem kot član?
Da, vsako energijsko zdravljenje je na voljo tudi kot dogodek zase. V kolikor si želite prisostvovati na samo eni delavnici, se prijavite na [email protected] z vašim imenom in priimkom ter naslovom. Cena enojne delavnice je 25€. Na mail boste prijeli račun. Vaša prijava je dokončna, ko je znesek poravnan.

Vaš mentor


Taja Karner
Taja Karner

Taja je po diplomi iz Biokemije na Ljubljanski fakulteti za Kemijo svojo pot nadaljevala na magisteriju Molekularne nutricionistike na Danskem.

Po zaključenem prvem letu, jo je pot peljala na prakso v Toronto, Kanado, kjer se je začelo njeno popotovanje v globino lastne duše. Ugotovila je namreč, da ne glede na to, kje na svetu se nahaja, znotraj nje ostaja nemir, nezadovoljstvo in tesnoba.

Svojo izobraževanje je začela iz želje, da si pozdravi telo, a je kmalu ugotovila, da samo s prehrano in znanstveno dokazanimi prijemi, ni dosegla željenega učinka. Vse skupaj jo je vodilo v raziskovanje psihologije človeških odnosov in poglabaljanje v emocionalna stanja in njihovih vplivov na delovanje organizma.

Po zaključenem študiju je svojo kariero začela v Londonu, kjer se je vzporedno učila od najvplivnejših trenerjev in govorcev na področju osebnostne transformacije. V Londonu se je seznanila tudi s tehniko Theta Healinga, ki temelji na energijskem zdravljenju telesa in duha s pomočjo Theta možganskih frekvenc. Theta Healing je postal eno izmed njenih najmočnejših orodij. Svoje izobraževanje in izkušnje je nabirala še dodatni dve leti v Kanadi in Ameriki. Z vsakim letom je izboljševala in dodajala nove metode energijskega zdravljenja, ki so v največji meri plod njene intuicije in notranjega vodstva.

Še vedno pa svoje delo rada združuje z znanostjo, kjer raziskuje predvsem tematike nevroplastičnosti in sposobnost delovanja različnih rastlin in gliv na našo zavest. Njena največja posebnost pa ostaja, da se ne zadovolji z navideznimi rešitvami, ampak pri svojem delu z ljudmi vključuje globoke transformacijske tehnike za doseganje trajnih rezultatov.


V aprilu bomo skupaj izvedli dva Energijska zdravljenja.

Naslednje skupinsko energijsko zdravljenje bo v četrtek, 7
.4. ob 20h (trajanje 60min).

Tematika tega zdravljenja bo Aktivacija samozdravljenja telesa s katerimi bomo podkrepili naše telo, da odslovi bolečine in na novo vzpostavi zdravo ravnovesje.
V zadnjem času so fizične bolečine in raznorazna neravnovesja v telesu zelo pogosta. V času, ko se energija planeta vztrajno dviguje, je naša naloga, da dvignemo tudi energijo našega telesa. To se dogaja spontano, ampak je lahko brez zavedanja in naše pomoči, dvigovanje energije za telo zelo mučno. Zakaj? Vse kar ne resonira z višjimi frekvencami, sili na plan in želi našo pozornost. To se lahko našemu umu čuti kot bolezen, a je v resnici zdravljenje. Na našem srečanju bomo odprli prostor, da se bolečine in negativna energija izločijo iz fizičnega telesa in da na ta način naredimo višjim energijam prostor, da vstopijo.

Za to srečanje - energijsko zdravljenje telesa - sem se odločila, da ga odprem za širšo javnost in bo zato brezplačno na voljo tudi tistim, ki niso člani naše skupine. Razloga za to sta dva: 1. ker želim moč energijskega zdravljenja prikazati širši množici in je to z brezplačnimi zdravljenji najlažje in 2. ker čutim, da je toliko ljudi v fizičnih bolečinah in sem dobila močno sporočilo, da lahko k tem pripomorem tako, da odprem kanal samozdravljenja za čim več ljudi.

Prosila bi te, v kolikor poznaš koga, ki se sooča s fizičnimi bolečinami, da predaš informacijo o zdravljenju naprej. Prijavi se lahko vsak, brez predhodnega znanja. Prijave sprejemam na mail: [email protected]
Zdravljenje bo brezplačno za tiste, ki se nam bodo pridružili v živo. Posnetek bo na voljo samo vam, članom naše skupine.

Za prisostvovanje je nujna prijava do najkasneje v sredo 6.4.20222. ENERGIJSKO ZDRAVLJENJE bo v četrtek, 21.4. ob 20h (trajanje 90min):
Drugo energijsko zdravljenje bo potekalo v zaprtem krogu, samo za vas, člane naše skupine. V njem bomo naredili pregled preteklega meseca, pogledali kaj je bilo prisotno pri nas kot posameznikih, kot tudi kolektivno. Kot ponavadi bo prvi del sestavljen iz "coachinga", kjer vam bom prenesla glavna sporočila, ki so trenutno pomembna, da jih upoštevamo. V drugem delu pa se bomo poglobili v meditacijo in energijsko zdravljenje. Očistili bomo čakre, pretrgali vezi z ljudmi in se napolnili s svojo izvorno energijo. Po občutku bom dodala kakšno posebno zdravljenje, kot v marcu, ko sem zadnji trenutek vključila boginjo Lakshmi.

Zdaj sem že od parih slišala, da se vam je po našem prejšnjem srečanju zgodil nepričakovan blagoslov v obliki kariernih priložnosti ali oblija! Boginja Lakshmi dela svoje ;) Če še niste naredili zdravljenja od tega meseca, ga najdete tukaj: https://soulfulcontributors.com/courses/1502179/lectures/38796438

V kolikor želite prisostvovat na delavnici, ne želite pa postati član za redne mesečne delavnice, se prijavite na [email protected]

Cena ene delavnice je v tem primeru 25€

Hvala za vaše zaupanje in se vidimo!
Taja

Program je zaprt.

Imate specifični izziv, katerega se želite lotiti poglobljeno in potrebujete osebno obravnavo? Na voljo vam je tudi individualno Energijsko zdravljenje. Več o celotni ponudbi in cenik najdete tukaj: Ponudba in cenik storitev - Taja Karner