Čarobna Muška

Vse kar morate vedeti za varno mikrodoziranje rdečih mušnic

Vedno več je zanimanja za to čudovito gobo, katero smo verjetno že kot otroci vsi občudovali in hkrati bili naučeni, da je zelo strupena. Res je, da vsebuje snovi, ki so za naše telo lahko strupene, a kljub temu zgodovinski zapisi pričajo, da so številne stare civilizacije izkoriščale njihovo čarobnost.

Čeprav velja rdeča mušnica za najbolj prepoznavno gobo, pa o njej povprečen človek ve zelo malo. Raziskav o rdeči mušnici ni toliko kot za druge psihoaktivne gobe, a je kljub temu znanost dodobra raziskala njeno sestavo in potrdila pozitivine učinke določenih snovi, ki jih vsebuje. Največ podatkov pa so o mušnicah in njenih učinkih zbrali ljudje, ki so se o njih učili od svojih babic v Sibiriji in pripovedi testirali na lastni koži. Tako se je s časoma naredila baza pričevanj več kot 3000 prostovolcev, ki so delili kje vse so jim čarobne muške uspele pomagati.

Moja izkušnja z muškami se je začela pred tremi leti, ko se nisem mogla upreti želji, da jo poberem in nesem domov. Ko sem jih prvič prinesla domov, sem začela raziskovanje kaj lahko z njimi naredim. Do njih sem iz vsega začetka imela globoko strahospoštovanje. Pred tem časom sem že konkretno raziskovala tematiko nevroplastičnosti naših možganov in prebirala številne znanstvene raziskave. Pri vsem raziskovanju mi je pomagala moja izobrazba in vedela sem, da pod nobenim pogojem ne bom vase vnesla nekaj, za kar ne poznam učinka. Poglobila sem se v raziskave, pričevanja drugih in počasi zbrala pogum ter tudi sama testirala delovanje ekstrakta v zelo majhnih mikro količinah.

Rezultati so (bili) izjemni in zato z vami delim tole predavanje, da vam vsa svoja dognanja tudi predam.

Na predavanju smo govorili o:
- lastnostih in sestavi Amanite Muscarie
- kemijskih lastnostih
- psihoaktivnih snoveh in njihovih učinkih
- toksičnosti in nevarnostih te gobe
- pravilnem skladiščenju
- pravilni pripravi ekstraktov za konzumiranje v obliki čajev
- pravilnem pripravi za mikrodoziranje
- raziskavah na prostovoljcih
- mojih izkušnjah
- kaj lahko in kaj ne smemo (delati) z rdečimi mušnicami


Posnetek predavanja je na voljo ob nakupu.
Poleg predavanja dobite še skripto z vsemi navodili za pripravo ekstrakta in varno mikrodoziranje.


Predavanje vodi:
Taja Karner, dipl. biokemik in mag. mulekularne nutricionistike
Predavanje je informativne narave in ni namenjeno promoviranju in nagovarjanju k uživanju. Uživanje rdeče mušnice je strupeno in nevarno. Uporaba rdeče mušnice je na lastno odgovoronost.


Vaš mentor


Taja Karner
Taja Karner

Taja je po diplomi iz Biokemije na Ljubljanski fakulteti za Kemijo svojo pot nadaljevala na magisteriju Molekularne nutricionistike na Danskem.

Po zaključenem prvem letu, jo je pot peljala na prakso v Toronto, Kanado, kjer se je začelo njeno popotovanje v globino lastne duše. Ugotovila je namreč, da ne glede na to, kje na svetu se nahaja, znotraj nje ostaja nemir, nezadovoljstvo in tesnoba.

Svojo izobraževanje je začela iz želje, da si pozdravi telo, a je kmalu ugotovila, da samo s prehrano in znanstveno dokazanimi prijemi, ni dosegla željenega učinka. Vse skupaj jo je vodilo v raziskovanje psihologije človeških odnosov in poglabaljanje v emocionalna stanja in njihovih vplivov na delovanje organizma.

Po zaključenem študiju je svojo kariero začela v Londonu, kjer se je vzporedno učila od najvplivnejših trenerjev in govorcev na področju osebnostne transformacije. V Londonu se je seznanila tudi s tehniko Theta Healinga, ki temelji na energijskem zdravljenju telesa in duha s pomočjo Theta možganskih frekvenc. Theta Healing je postal eno izmed njenih najmočnejših orodij. Svoje izobraževanje in izkušnje je nabirala še dodatni dve leti v Kanadi in Ameriki. Z vsakim letom je izboljševala in dodajala nove metode energijskega zdravljenja, ki so v največji meri plod njene intuicije in notranjega vodstva.

Še vedno pa svoje delo rada združuje z znanostjo, kjer raziskuje predvsem tematike nevroplastičnosti in sposobnost delovanja različnih rastlin in gliv na našo zavest. Njena največja posebnost pa ostaja, da se ne zadovolji z navideznimi rešitvami, ampak pri svojem delu z ljudmi vključuje globoke transformacijske tehnike za doseganje trajnih rezultatov.


Pridruži se zdaj!