Manifestacija Sreče

Sreča je izbira. Naučite vaš um, telo in dušo, da jo izberejo vsak dan!


Z veseljem vam predstavljam program Manifestacija Sreče, ki vam ponuja spletno
mentorstvo na poti vaše osebnostne sreče.


Živimo v času, ko se vse preveč ljudi zadovolji s povprečnim počutjem, z upanjem, da enkrat bo pa bolje. Res je, da je lahko bolje, vendar le, če v sebi zbremo dovolj poguma, da opustimo stare vzorce in izberemo srečo.

Ja, prav ste slišali: sreča je izbira.

Če je ključ do sreče samo to, da jo izberemo, zakaj jo je potem tako težko izbrati?

Zaklad sreče in miru, ki ga pogosto iščemo povsod naokrog, je skrit globoko v nas. Morda tako globoko, da ga že dolgo nismo zares začutili. Tekom našega življenja po navadi spoznamo samo srečo, kot plot zunanjih dosežkov.

Znamo bit srečni, ko se zaljubimo, ko dobimo povišico ali dosežemo nov cilj v karieri.
Znamo bit zaljubljeni, ko nam partner pripravi nepozabno presenečenje.
Znamo se počutit uspešnega, ko nam okolica poda čestitke ali priznanja.


A vsi ti občutki trajajo le kratek čas.


Kaj kmalu si želimo novega zunanjega dosežka, da bi lahko spet občutili to zadovoljstvo.

Vsakdanje življenje nam daje občutek, da nekaj manjka. Da še nismo dovolj dobri. Da se še nismo zares dokazali. Da nas nimajo zares radi takšne kot smo. Da potrebujemo nekaj novega, drugačnega. Nekaj v nas verjame, da nas bo ta nova star rešila. A ko pride, nas spet osreči le za trenutek, potem pa nas ponovno preplavi občutek manjvrednosti, praznine in stresa.


VAM ZVENI ZNANO?

Niste edini.

Verjamem, da se s tem zapisom lahko poistoveti čisto vsak.

A vedno več je ljudi, ki išče in tudi najde izhod iz tega začaranega kroga.

Tudi sama sem vrtela v krogu in prvič začela aktivno iskati srečo pred 7. leti. Kar nekaj časa sem potrebovala, da sem ugotovila, da jo iščem na napačnih mestih. Po selitvi v tujino, pa mi je življenje postreglo z izzivi, ki so mi dali vedeti, da se bo potrebno obrniti navznoter in pogledati kaj mojo srečo sploh blokira.

Po štirih letih življenja v tujini, potovanj po celem svetu, srečanju s številnimi učitelji, udeležitve številnih seminarjev, pa sem na mestu, kjer želim znanje, ki ga že 2 leti po večini predajam individualno, ponudit tudi širši Slovenski množici.


Zato vam ponujam nekaj kar verjamem, da je moja največja moč:

Pomoč pri iskanju in manifestaciji notranje sreče.


V programu Manifestacija sreče bomo življensko popotovanje korakali skupaj.

Vsak mesec bomo določili tematiko, kateri se bomo posvetili. S plačilom mesečne članarine boste dobili dostop do spletne platforme, kjer je že zbranih preko 30 posnetkov coachinga in meditacij. Poleg tega, boste vsak teden deležni novega posnetka, vsaka tematika pa bo vsebovala tudi vodeno meditacijo. Vsak mesec si bomo postavli izziv in se na ta način pomaknili iz cone udobja.



CENA PROGRAMA: 49/mesec



Po besedah Tony Robbinsa je sreča enaka napredku, ki ga dosežemo v življenju.

Posledično, je ta program odprtega tipa in se ne konča. Sreča ni nekaj kar najdemo in nam po tem nikdar več ne ugre. Ravno nasprotno. Sreča je konstantno sledenje srčku in osebnostna rast, ki jo ob tem doživljamo.

Material na tej platformi je posnet izključno za člane in ni na voljo na nobenem izmed mojih socialnih omrežjih.


Pridruži se zdaj!



 

Komu je program namenjen?

Program je namenjen:

  • vsem, ki si na svoji osebnostni poti želite vodenje, ki vam bo marsikateri korak olajšalo
  • vsem, ki se počutite kot v začaranem krogu in imate občutek, da vas nič zares ne osreči
  • vsem, ki nosite v sebi občutek, da niste dovolj dobri ali da niste zares ljubljeni
  • vsem, ki vas vsakodnevni stres vrže iz tira in si želite sprostiti živčke
  • vsem, ki nasedate glasu v možganih, da nimate časa in se ne znate umiriti
  • vsem, ki ste pripravljeni življenje vzet v svoje roke in iz njega naredit maksimalno
  • vsem, ki vas zanima osebnostna rast
  • vsem, ki si želite boljšega odnosa v romantičnih razmerjih in z družnskimi člani
  • vsem, ki ste naveličani izgovorov in želite nekaj, kar bo dejansko obrodilo sadove.


Kje in kako vam bo program koristil?

Program vam bo pomagal pri izoblikovanju nove perspektive na naše življenje. Spremenil vam bo pogled na marsikatero situacijo, ki se vam trenutno zdi stresna. Pomagal vam bo izbrati svoje čustva in si dovoliti čutiti srečo. Z rednim delom na sebi, lahko pričakujete boljše odnose z vsemi ljudmi v vašem življenju in predvsem boljši odnos do samega sebe.

Delali bomo na samozavesti, čutenju, odnosih, omejujočih prepričanjih, samo-govorih v naših mislih, ciljih itd.

Pomislite, kaj vse se lahko v vašem življenju spremeni, če postanete samozavestnejši, bolj polni ljubezni in sreče? Ko smo mi srečni, naredimo največ kar lahko za naše družinske člane. Vsak v družini vam bo hvaležen.


Pridruži se zdaj!



Vaš mentor


Taja Karner
Taja Karner

Taja je po diplomi iz Biokemije na Ljubljanski fakulteti za Kemijo svojo pot nadaljevala na magisteriju Molekularne nutricionistike na Danskem.

Po zaključenem prvem letu, jo je pot peljala na prakso v Toronto, Kanado, kjer se je začelo njeno popotovanje v globino lastne duše. Ugotovila je namreč, da ne glede na to, kje na svetu se nahaja, znotraj nje ostaja nemir, nezadovoljstvo in tesnoba.

Svojo izobraževanje je začela iz želje, da si pozdravi telo, a je kmalu ugotovila, da samo s prehrano in znanstveno dokazanimi prijemi, ni dosegla željenega učinka. Vse skupaj jo je vodilo v raziskovanje psihologije človeških odnosov in poglabaljanje v emocionalna stanja in njihovih vplivov na delovanje organizma.

Po zaključenem študiju je svojo kariero začela v Londonu, kjer se je vzporedno učila od najvplivnejših trenerjev in govorcev na področju osebnostne transformacije. V Londonu se je seznanila tudi s tehniko Theta Healinga, ki temelji na energijskem zdravljenju telesa in duha s pomočjo Theta možganskih frekvenc. Theta Healing je postal eno izmed njenih najmočnejših orodij. Svoje izobraževanje in izkušnje je nabirala še dodatni dve leti v Kanadi in Ameriki. Z vsakim letom je izboljševala in dodajala nove metode energijskega zdravljenja, ki so v največji meri plod njene intuicije in notranjega vodstva.

Še vedno pa svoje delo rada združuje z znanostjo, kjer raziskuje predvsem tematike nevroplastičnosti in sposobnost delovanja različnih rastlin in gliv na našo zavest. Njena največja posebnost pa ostaja, da se ne zadovolji z navideznimi rešitvami, ampak pri svojem delu z ljudmi vključuje globoke transformacijske tehnike za doseganje trajnih rezultatov.


Kurikulum programa


  Vsi tedenski coaching videji in meditacije leta 2018
Na voljo v dnevi
dnevi po vpisu

Pogosto zastavljena vprašanja


Ali se z vpisom zavežem k članarini za določeno obdobje?
Članarina se avtomatsko obnovi vsak mesec, a niste zavezani za specifično obdobje. Članarina se lahko prekliče kadarkoli. V kolikor želite prekiniti z mesečno članarino in to ne storite v pravem času, denarja za tisti mesec ne vračamo, lahko pa se odjavite za naslednjega.
Kako dolgo imam dostop do videov in materiala?
Dostop do materiala imate vse dokler ste član tega programa. V kolikor prekinete članarino, se s tem prekine tudi vaš dostop do videov.

Pridruži se zdaj!